Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (431)

plakát

Delhi Belly (2011) 

A zase ten odpuzující plakát! Dlouho jsem to odkládala s tím, že na další zombíky nemám náladu, a oni to žádní zombíci nebyli, i když tedy k tomu nebylo daleko. Z počátku se vše točí kolem fekálního humoru - jak už nápis na plakátu napovídá - ale pak se film rozjede do klasické komedie. Bodnia v župánku, chlapi v čádorech, no mě to rozesmálo.

plakát

Den cvoka (2002) 

Páni, skoro bych věřila, že to bylo natočeno v Čechách. Neuvěřitelná podobnost. Soustředila jsem se tedy na to, abych našla alespoň jeden rozdíl, přeci nemůžeme být tak hrozní... Závěrečná modlitba za souseda konečně přinesla úlevu - hurá, našla jsem to! No posuďte sami: „Prosím Boha, Ježíše, Marii a Syna. Zničte toho zkurvysyna, toho hada souseda..." K tomu by se Čech nikdy nesnížil, prosit o to Pána Boha, Čech jde a udělá to sám! Nejlépe inkognito.

plakát

Deváté srdce (1978) 

Můj první horor. Když jsem to kdysi viděla, měla jsem pocit, že už se asi nikdy nepřestanu bát, že už nemůže být nic strašidelnějšího a hroznějšího. Ach, ty naivní dětské představy.

plakát

Devi (2020) 

No fuj, to se mi teda udělalo na konci mdlo.

plakát

Diktátor (2012) 

Jedna z nejlepších komedií za poslední léta. Tentokrát lítají střely nejen na státní útvary, ale i na útvary zájmové. Pronikneme i do tajů televizních, hloubkových, politických analýz a vůbec, konečně se dozvíme, jak to vlastně všechno bylo. Diktátorův projev k celému světu by se měl rozhodně objevit v učebnicích občanské nauky.

plakát

Dil Bechara (2020) 

No vzhledem k okolnostem je ten film opravdu hodně smutný.

plakát

Dina (2002) 

"Už nikdy nikomu nedovolím, aby mě někdo opustil!" Jo, každému prostě jednou dojde trpělivost. Úchvatný příběh, který potěší jak ženy (hrdinka je samostatná žena činu, která se dokáže pohybovat v uzavřeném světě mužů, nejde pro ránu daleko a má obchodnický talent) tak i muže (je to bláznivá děvka). Vynikající herecké výkony, krásná hudba a příroda, hodně zajímavá výtvarná stránka filmu. Prostě další z filmů, na který jen tak dlouho nezapomenu.

plakát

Dobyvatelé rudé planety (2005) (TV film) odpad!

Dobře, je to uvedeno jako film pro televizi, chápu tedy, že kulisy a triky tomu budou odpovídat. Ale proboha, kde nechali scénář? Jak vůbec někdo může takhle stupidní věty z huby vypustit? A závěrečná snaha o humor mě teda dorazila definitivně.

plakát

Dogani (2011) 

Některé záležitosti si holt člověk musí zařídit sám, justici tím nelze obtěžovat.

plakát

Domov aneb Kam směřuje naše cesta (2009) 

Rozhodně stojí za to tento dokument vidět. Na jistých místech by se měl promítat povinně a krom toho: (řečeno slovy klasika) "Zamykáme hlavní vchod".