Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (431)

plakát

Oderbruch (2023) (seriál) 

Taková pěkná detektivka to mohla být.

plakát

Císařovna (2022) (seriál) 

Nemůžu zatím přijít na důvod, ale něco mi na tom seriálu nesedí. Představitelka Sissi vypadá bohužel jako Xena za mlada, ale to jsem celkem přešla. Nevím, prostě to není ono.

plakát

Ek Villain Returns (2022) 

Tak ti to hodnocení teda dám, ale sorry Jendo, na 5 hvězd to nevidím.

plakát

Heropanti 2 (2022) 

Uf, mám to za sebou. Aby bylo jasno, tak ta hvězdička je pro mě, že jsem do dokoukala až do konce, a pro překladatele, že to nezabalil po první půl hodině. Překvapilo mě, že Nawazuddin už taky vleze úplně všude a jeho účast již není zárukou koukatelného filmu. A co říci k filmu? Je to běs, je to běs, je to běs! Evidentně se scénárista snažil o retro indických filmů z 80. a 90. let, kdy se na logiku a přírodní zákony moc nehledělo. Hlavní padouch je tak relativně ze všech postav nejsympatičtější, a to i přesto, že je vypadá, jako kdyby jeho rodiči byli Joker a Marfuša. Hlavní ženská postava je neuvěřitelná kráva, tak otravná, že by ji i šéfová hnutí Me too nechala přibít na pranýř a veřejně zbičovat. A Tiger mě tam lezl na nervy už nějak tak ze setrvačnosti. I ta hudba nic moc, tak jsem se teď až lekla, že to byl Rahman. A pokud jsem u toho na chvíli neomdlela, tak mi tam záhadně zmizela jedna postava. Tak takhle by to soudruzi opravdu nešlo.

plakát

Boomika (2021) 

Tak nevím, byl to horor nebo parodie na nebohou Gretu?

plakát

Collar Bomb (2021) 

Nápad byl na počátku asi celkem dobrý, ale postupně se v těch himalájských serpentinách ztratil. Výhodou je, že je to na indické poměry krátké.

plakát

Gaia (2021) 

Tak konečně! Po téměř padesáti letech jsme se dočkali vítěze oblíbené dětské hry "Táta hub".