Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Leon

Leon (1994)

Fantastické - vynikající!!! Tento film jsem po tom, co jsem ho viděl v TV, viděl každý den 1x a takto jsem pokračoval celý měsíc. Fantastický Jean Reno, milá Natalie Portman a fascinující charismatický záporák Gary Oldman. Po tomto filmuse stal Jean mým TOP hercem a Gary jedním z nejoblíbenějších. Výborná kamera, krásný příběh, skvělí herci a zapadající hudba tvoří z tohoto filmu naprostý skvost a jeden z nejlepších filmů v historii!!! To nemluvím o tom, že při závěrečné písně jsem málem uronil slzu... Howgh!

Bídníci

Bídníci (1998)

Myslím si, že je to nejlepší novodobé zpracování Bídníků. Ostatní zpracování se na něj koukají jen z dálky. Výborné herecké výkony a skvělá atmosféra filmu. Viděl jsem to několikrát a jsem ochoten se na to dívat znovu a znovu. Opravdu výborný kousek! Howgh!

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Výborné, úžasné fantastické!!! Ani pomalu nemám slova, kterými to popsat, ale zkusím to. Film ve mě jednoznačně zanechal pocti, který nevím, jak vysvětlit. Navíc od projekce nad ním stále přemýšlím. Vizuálně naprosto dokonalé - jak, co se týká prostředí, tak hlavně postav a masek. Zde se asi vyřádili jak maskéři, tak herci. Vynikající je také hudba a celkový příběh, poenta a poselství. Celkový nápad s propojením duší, příběhů, činů apod. je vynikající. Nejde asi pochopit kompletně na poprvé, ale i přesto je to fascinující. Některé scény jsou opravdu dosti drsné a neměl jsem po nich vůbec dobrý pocit. Na druhou stranu nutí k zamyšlení. Jediné, co mi trošku vadilo byl konec příběhu o Nakladateli, který utíká z domova důchodců. Když v ostatních liniích šlo do tuhého, bylo to napínavé a zajímavé, tak do toho "střelily" vtipné vsuvky. To je snad jediné, co mohu vytknout. Jinak i tato linie se mi líbila, ale nabourávala v jisté části ostatní. Závěr filmu, asi posledních 30-45 minut, to je fakt sada. Prostě vynikající filmový počin, který se zařadí mezi mé TOP a určitě bude ještě několikrát shlédnut. Howgh!

Poslední samuraj

Poslední samuraj (2003)

Nádhera!!! Fantasticcký vynikající snímek!!! Viděl jsem ho několikrát a asi se na něj ještě několikrát mrknu. Todle opravdu neomrzí. Je to nádherně poetické, ale zároveň pěkně svižné, hlavně ta poslední bitva je fantastická. A musím se přiznat, že jsem uronil snad i slzu. I přesto, že nemám Toma příliš rád, tak v todle byl vynikající a konečně vypadal jako chlap s těma vlasama a vousama. Příjemně mě překvapil, zahrál opravdu výtečně. Celý film je opravdu slast a je to jeden z nejlepších filmů, které jsem měl tu čest kdy schlédnout. Howgh!

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Ježiši, nevím, co mám říct... A to se mi moc časo nestává... A navíc - v hodnocení je málo hvězdiček!!! Totální nářez!!! Nejlepší díl z celé trilogie. Asi nejlepší akční film, co jsem viděl. A pokud ne, tak je v TOP5. Od první do poslední minuty totální náprask, který vás nenechá vydechnout. Opět úžasný Damon, kamera, hudba, akce, prostě všechno. A je to opět uděláno velice syrově, stylově a celkem reálně, tak jinak od těch klasických akčňáků. Konečně jsem se dočkal i rozuzlení, o co vlastně jde (i když jsem tušil). Celá trilogie je naprosto skvostná a poslední díl tomu dává korunu... ne milión korun! Tady se něco zase povedlo! Howgh!

Ďáblův advokát

Ďáblův advokát (1997)

Tento snímek jsem viděl už několikrát. A klidně bych se podíval znovu. Atmosféra filmu je naprosto úžasná. Herecké výkony Al Pacina a a Keanu Reevese jsou exceletní. Zápletka velice zajímavá a rozuzlení taky. Zpracování je opravdu skvostné a celý film je výborně poskládaný a sladěný. Prostě skvost! Howgh!

Počátek

Počátek (2010)

Tak to byla jízda od začátku do konce! Děj - snový. Vizualizace - snová. Hudba - snová. :-) Neuvěřitelně promyšlené, kdy byly celkem dobře vysvětlené zákonitosti snů a dávalo to smysl a působilo to i reálně, že to tak fakt je. A to si myslím, že jsem pochytil a stihl si přebrat jen tak 70-80% zákonitostí. Film nedal v podstatě skoro vůbec vydechnout , neustále se něco dělo a člověk musel neustále přemýšlet a vzpomínat, co se to vlastně děje a proč se tak děje. Vynikající! Oplývá to řadou nápadů a utilitek, má to strhující tempo a vypadá to skvěle. Prostě paráda. Budu muset znovu, ať to všechno poberu. A v neposlední řadě naprosto dokonalá hudba! Je skvělá sama o sobě a navíc přesně pasuje do těch částí filmu, do kterých má. A výkon herců - vynikající. To se zase jednou něco povedlo... Howgh!

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Velice povedený snímek - 90%. Vypadalo to výborně, ubíhalo to velice rychle, bylo to napínavé a dobře se na to koukalo. Prostě zábava od začátku do konce. Krásně se střídala prostředí, děj byl poutavý, pořád se něco dělo a celkově vše do sebe skvěle zapadalo. Prostě výborný film, na který se dá dívat několikrát a neomrzí. Výborný počin! Howgh!

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

Takového flegmoše svět neviděl. Výborná story a totálním flegamtickém týpkovi a jeho "dobrodružství. Kupa dobrejch hlášek, vynikající Bridges, krásný teppich a lahodný Bílý medvěd (bílý rus). Toto se opravdu povedlo. Taková pohoda se jen tak nevidí. Howgh!

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)

Společně s Epizodou III nejlepší díl. Jsem na vážkách, který z nich dvou je lepší, ale nechme je na stejné úrovni. :-) Od začátku do konce skvělá jízda, svižné tempo, super akce, je zde spousta Dartha a je to tedy řádně temné a moc se s tím nemaže, k tomu spousta variací hymny Imperia, což dodává tu správnou atmosféru. To vše dohromady dává výborný díl, jeden ze dvou nejlepších. Skvělé!!!! Howgh!