Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (288)

plakát

MasterChef (2010) (pořad) 

Nebudu se navážet do českého pokusu o tuto show, je zřejmé, že na úroveň odpovídající Masterchef nemáme a dlouho mít nebudeme. Spád, emoce a superporotci, Joe Bastianich je pětkrát drsnější než Gordon, zasloužil by si vlastní pořad.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

krásnej nápad se ztvárněním padajících hvězd

plakát

Stalking (2010) (TV film) 

Několik námětů na hollywoodský thrillerový trháky v jednom dokumentu. Nepochopim, že tu nějakej antistalking zákon nebyl už dávno.

plakát

Nevinnost (2011) 

Zbytečnost, kterej sem nevěřila ani minutu a rozesmívala mě v (zamýšleně) nejvážnějších momentech. Dědeček, postiženej Dan a linka s ruskýma pasákama tam byli možná tak na natažení stopáže. Vychvalovaná Linhartová hraje jak poleno, ale od koho z českejch "herců" se hereckýmu řemeslu měla naučit, pravda. Závěrečná konfese sice neoriginálně pojatá, ale asi je tim nejlepšim z celýho filmu.

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Závěrečný orgie jsou úletem, kterej do tohohle filmu naprosto nepasuje. Jinak ale majstrštyk.

plakát

Zachraňte Edwardse (2010) 

Dokument s jasným poselstvím a názorem. A jeden z mála, u kterých mi to vůbec nevadí..

plakát

(Ne)cenzurované rozhovory (2005) 

Sommerová je jenom buranka, která si myslí, že snědla moudrost světa. Pokud mam hodnotit dokument, tak si myslim, že hlavnim kamenem úrazu je to, že režisérkou snímku je "naprosto nezaujatá" špátová.

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

člověk, kterej tohle připodobnil k "Desperate housewives ze střední" a kvůli němuž sem si Ty malý ulhaný ošklivý lhářky natěšeně pustila, by si za trest zasloužil povinně se na tuhle pitomost koukat od rána do večera

plakát

Láska včera, dnes a zítra (2005) (TV film) 

Podle mě takovej dokument neni až tak náročný natočit, široký spektrum párů bych sehnala taky, kamerku si od někoho půjčim a otázky se nabízejí samy. Ale kouká se na to hezky a uteče to jedna radost.