Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (180)

plakát

Nejhlubší nádech (2023) 

Smíšené pocity. Byl to film (dokument) o ní jako rekordmance, nebo o něm. Neumím to popsat... ale všechny filmy podle skutečné události mě baví

plakát

Grand Prix (2022) 

Kozub začíná být dle mého názoru fenomén. Má obrovský potenciál. Dlouho jsem se tam nezasmal. A ještě ten nádech severních Čech: -) A neuvěřitelná Tatiana V. Dykova, její famózní proměna je neuvěřitelná.

plakát

Plni milosti (2022) 

Pekny příběh. Samozřejmě od začátku bylo naprosto jasný, jak se bude ubírat děj. Ale ještě když na konci člověk zjistí, že je to založené na víceméně skutečné události. Tak to me vždy dostane. Svět je krásný a musime věřit, že bude i nadále.

plakát

Bullet Train (2022) 

Tak za mě pecka. Film byl geniálně propojen. Doporucuji na tento film jít s čistou hlavou a všechny myšlenky nechat běžet s filmem.

plakát

Super-Blb (2022) 

Neuvěřitelný... kombinace DC a MARVEL. Jen me mrzí, že jsem to neviděl v kině. Musel to být zážitek. Doporučuji všem. Chce se podívat na ten film dvakrát, třikrát, aby člověk byl schopný vstřebat a pochopit genialitu tohoto filmu. Občas grafika je horší, ale podle me to byl záměr, aby byla jasná recese.

plakát

Malý Sheldon (2017) (seriál) 

Perfektní od A do Z. Dokonale vystihli dospělého Sheldna. A hlavně člověk se může dívat a být spokojený a v obraze i když nemá nakoukane Teorie velkého třesku.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Takže za mě neskutečný. Myslím si, ze jeden z nejlepších filmu (pokračování). Je to asi způsobené odstupem 36 let. Ale jinak ve filmu bylo vše. Konec byl trochu moc kombinovaný. Ale za výsledek jsem byl nadšený. Doporučuji kazdemu.