Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (18)

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

Téma zajímavý, nicméně zpracování je dost slabý. Vydržela jsem asi 3 díly (musím tomu dát přece šanci, jistě se to zlepší), ale je to fakt nuda. Sem tam zajímavý životní příběh, ale scénář to většinou zabije. Linie s okupací mi připadá úplně zbytečná. A taky jsem nepochopila, proč Baarovou, Gollovou a Mandlovou (?) slepili do jedné postavy. To by v Americe vůbec neprošlo :-) Škoda, to by mě zrovna zajímalo. Takže body pouze za Javorskýho a téma.

plakát

Žížaláci (2009) (seriál) 

Hezky se na to kouká, nenáročné na pochopení. Moje děti by daly 5 hvězd, já 2.

plakát

Královský slib (2001) 

Kramár s Issovou jako dva somnambulní tragédi potácející se zámkem, do toho dva "divoši" Kraus jr. s Vondráčkovou. Vše podbarvené hudbou z Kauflandu. Nejhezčí na této pohádce je výprava, jinak utrpení. Moc ráda bych někdy viděla Issovou v nějaký echt záporný roli.

plakát

Coco Chanel (2009) 

Dost jsem se těšila a výsledkem těžký rozčarování. A. Tatou se celý film chová jako totální blbka, přičemž má dvě polohy: jednu, kdy se tváří šíleně otráveně a druhou, kdy je zase šíleně zoufalá (v obou je na přesdržku). Nechápala jsem absolutně její jednání. Hvězdička je za výtvarnou stránku.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

ještě teď nemůžu uvěřit tomu, jak to dopadlo. Na rozdíl od většiny jsem si takovouto variantu absolutně nepřipouštěla. Takže když se najednou objevily závěrečný titulky, bylo to jako pěstí mezi oči. Geniální zápletka, výborný di Caprio (a nejenom on), parádní hudba a srdeční tep zrychlený na maximu. Pane Scorsese, tentokrát je to za 100 bodov.

plakát

Šejk (2009) (TV film) 

docela dobře se u toho žehlí

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Třešňákův příběh v českém podání. ale jo, proč ne

plakát

Zimní víla (1999) (TV film) 

Uf, uf, tak to bylo hodně náročný. Nelogicky se chovající hlavní hrdinka - sedí na zadku a hrdinně trpí ve sklepě, ačkoliv jí Taclík odemkl....- se neustále někam brodí závějema a chová se jako totální blbka. Vůbec se nedivím, že "matičku" sere.

plakát

John Q. (2002) 

Nuda, nuda, šeď, šeď. Průhledný od začátku do konce. A protože jsem chtěla udržet večeři, před závěrečným velkým slzoprolitím jsem to vypla.

plakát

Gauneři (1992) 

Jediný, co bylo fajn, bylo obsazení. Ale příběh? Pointa? Bezva, takže poslední pošuk je mrtvej, tak hupky dupky do pelíšku. A ať se vám něco hezkýho zdá. Třeba o uřízlým uchu