Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (25)

plakát

Džudžucu kaisen - Season 2 (2023) (série) 

Strhující série, která má dle mého názoru potenciál upoutat i nemilovníky anime žanru obecně. To co Mappa udělala s animací, postavami a příbehěm skvěle dokresluje jak krásné a fasci-…. Mrdám na to je to kurva bengr, jsem z toho hotovej i po měsíci co jsme to viděl, já to musím říct prostě…nejlepší seriál co jsem kdy viděl. Nedokážu si představit že v anime žánru může vzniknout něco víc svěžího a spektalulárního.

plakát

Babylon (2022) 

Nejlepší kino zážitek roku. Italský přízvuk Brada Pitta 10/10. Celkový dojem z filmu, lásce ke kinematografii a hudebního doprovodu 11/10.

plakát

Kenpú denki Berserk (1997) (seriál) 

Co jsem to právě viděl…všech 25 epizod vyvrcholilo snad největším seriálovým plottwistem který jsem kdy viděl. Konec mě nechal absolutně zlomeným…sám nemůžů popsat nádheru samotného vyprávění tak tragického příběhu plného skvělých protagonistů plných snů a ideí, které je nakonec donutí zahodit úplně vše. Jeden z nejemotivnějších zážitků…11/10.

plakát

Cyberpunk: Edgerunners (2022) (seriál) 

Kdo by v dnešní době tušil, že Netflix dokáže vyplodit něco tak svěžího a krásného co se v Anime žánru dnes už málokdy vidí. Cyberpunk Edgerunners servíruje silný příběh v prostředí Night City, ze kterého mi zaplesalo srdce každým dalším dílem. Postavy jsou extremně dobře napsané, hudba má koule jak zmrd a záveř mě více než dojal, byť byl lehce očekávatelný. Nekompromisních 10/10 je však samozřejmostí. Prosím CDPR o další seriály z prostředí Night City.

plakát

Fantastický pan Lišák (2009) 

Strhující vizuál, Mr. Fox je sympaťák jak sviň a dabing je top notch….ale za mě furt vládne Psí ostrov. Za další animák od pana Andersona bych bez váhání zaplatil vlastním penisem.

plakát

Volejte Saulovi - Podle plánu (2022) (epizoda) 

Esence všeho co seriál predstvuje uz šestou sérií v řadě eskalovalo tímto dílem. Po posledních 15 minutách episody korunuji Better call Saul na nejlepší televizní show co jsem kdy mohl spatřit…dobře tak druhou hned za BrBa

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

V žádném případě nelze být tento film srovnáván s odporným originálem, jedná se o šílenou jízdu a je jasné že DC dalo Gunnovi absolutní volnost a řeklo mu něco jako: “Tady máš prachy a dělej si co jen kurva uznáš za vhodný” a to se mi sakra líbí. Postavy mají duši a dokonce si narozdíl od předchůdce pamatujete jejich jména. Všechno to podtruhuje skvělé herecké obsazení a ten Rkový rating bez kterého si to nedokážu snad ani představit. Podtřeno a sečteno jedná se o vcelku velmi chutný bonbónek tohoto léta u kterého bych se zcela jistě nebránil pokračování. Dávám slabších 9 z 10 ale co už…tu pátou hvězdu si to zaslouží hlavně za to že DC konečně vypustilo něco poživatelnějšího co mě pohladilo na duši…a na penisu.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Nejsem žádný hororový expert jako všemi milovaný Psychor a zřejmě proto jsem nepochopil co chtěl tímto filmem pan autor říci...první půlka celkem fajn, následně to však šlo do kytek a ke konci jsem si už jen říkal co se děje, chci konec prosím.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Ty vole Jardo..