Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Hlava Medúzy - Hlava Medúzy (2021) (epizoda) 

Chvíli jsem myslel, že je to nějaká parodie. Ale on to Renč myslel vážně. Čvančarová policajtka, dobrý vtip, představte si, že Jitka běží za nějakým loupežníkem. Vždyť by si prsama, vymlátila zuby! Škoda že nežije Aťka Janoušková. Renč by ji jistě obsadil do role, drsné policejní inspektorky, místo Jitky Čvančarové…

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Slabý průměr… V každé pohádce, by měla být princezna, mladá a krásná. Princ může být trouba, ale nesmí mu táhnout na čtyřicet. A toto jsou největší chyby, které autoři udělali.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Pohádka se mi líbila. Dobře zvolené téma. Herecké výkony taky dobrý. Trochu to kazil špatný dabing princezny. To máme málo, mladých českých hereček, že musíme hledat v zahraničí?

plakát

Léto s gentlemanem (2019) 

Tak jsem se přemohl a zhlédl tuhle sračku, a hlavně protrpěl, ubohé. A kdyby se mně někdo zeptal, o čem to bylo? Nedokázal bych mu odpovědět!

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Mediální kampaň která předcházela tento film, připravovala diváka na něco co ještě nikdy neviděl. A to, jak na festivalech v Benátkách a Torontu utíkali diváci z kina?! Mněkoty! Já neviděl nic co by mně vyděsilo. Ve filmu se skoro nemluví a myslím že se nemnělo mluvit vůbec ! Mluva mi připadala, jako s internetového překládače! Ale přesto Nabarvené ptáče, rozhodně není nudný film. I když neznám literární předlohu myslím že se to,Václavu Marhoulovi povedlo. Není to film, na který se podvám ještě jednou! Ale když to porovnám ze součastnou českou tvorbou musím uznat že je to vyjímečné dílo!

plakát

Na střeše (2019) 

Když tak o tom filmu přemýšlím. Je to vlastně příběh novodobého Robinzona a jeho věrného sluhy Pátka!

plakát

Chvilky (2018) 

Tento příběh, nešťastné a všemi zneužívané dívky. Mně ze začátku nudil. Ale postupně jsem se přistihl při tom, že ji v duchu radím, co má dělat. Konec filmu byl nečekaný, a mrzelo mě, že se nedozvím, jak tento příběh dívky dopadne.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Bavilo mně to. Dobrý příběh. A Kryštof Háde, byl v roli feťáka excelentní.

plakát

Labyrint - Série 1 (2015) (série) 

Moc hezky zamotaný příběh. Byl jsem strašně zvědavý, jak to dopadne. Seriál je temný a depresivní, ale velice působivý. Těšil jsem se na každý nový díl.

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Tahle pohádka se povedla, nejen díky výborné režii, Alice Nellis. Ale především, díky dobře zvolenému hereckému obsazení. Litoval jsem nebohou Marthu Issovou, když musela holýma rukama trhat kopřivy, aby mohla vyrobit košile. Po zádech mi přeběhl mráz, když Martha na podpálené hranici došila poslední košili. A se slzami v očích, vyhodila košile do vzduchu, a zavolala své bratry.