Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

REC 3: Počátek (2012) odpad!

Po super jednicce i hodne povedene dvojce prislo neskutecne nemile prekvapeni.Nevim,co k tomuhle koho vedlo,ale dopustit se neceho takoveho, je vazne neodpustitelne.Tohle by se stavat nemelo...

plakát

Nutná oběť (2011) odpad!

Je vazne dost bolestive sledovat,jak ubohe filmy zacal Cuba Gooding Jr. tocit. Nezbyva nez doufat, ze se snad vse brzy obrati k lepsimu. Christiana Slatera je mi taky teda dost lito. Jednoduse receno, neztracejte prosim s timto filmem cas, jako ja.Je ale zase taky fakt,ze kdyz clovek vidi, jake filmy dela Damian Lee...No,hruza.Zapomente na to prosim.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Super akcnak,ke kteremu se da jen asi tezko neco napsat.Jdete radsi ven,nic vam neutece,ale pokud jste zrovna nemocni nebo sedite v letadle,podivejte se.Naladu to nejspis vyslovene nepokazi.:o)

plakát

Frozen (2010) 

Tenhle film uplne nenudi,ale je asi nejpusobivejsi prave a jenom v te fazi,kdy hlavni hrdinove vtipkuji,tedy v prubehu prvnich asi dvaceti minut.I scenar se zda byt v techto momentech celkem obstojny a hlavnim hrdinum sedi rozhodne a podstatne vice nez pozdejsi casti filmu,ktere jak z hlediska logiky chovani postav,tak z hlediska scenare,hereckych vykonu,provedeni i namaskovani velice silne polkuhavaji. Dejova myslenka je urcite velice zajimava,bohuzel zpracovani tak silneho nametu zoufale pokulhava a neni zde vycerpano takrka nic z tolik nosneho tematu,ve kterem jinak ne tak spatni herci proste nemeli sanci predvest vice,nez ukazali. Film pusobi hodne neyvazene a dramaticke okamziky postradaji na presvedcivosti.Nejvetsim kamenem urazu je prave logika chovani postav, i kdyz budme uprimni,ze v situaci,jako je tato,muze asi jen tezko kdokoli rici,jak by se zachoval a logika jde asi hodne stranou.Vykon Emmy Bell bych hodnotil jako silne podprumerny,ackoli je nutno uznat,ze nebylo prilis mnoho dalsich prostredku (scenar,masker,vyprava...),ktere by ji jeji ulohu prilis usnadnily.Ashmore a Zegers toho az tolik nekazi,ale neda se zaroven rici,ze by neco vyznamne a znatelne prinaseli.Urcite se zde da najit nekolik opravdu silnych momentu a rozhovor zbylych dvou na lanovce rozkryva mnohe z lidske (stinne) stranky.Doporucuji k zhlednuti,ale vazne spise z toho duvodu,jak se poucit o tom,aby drama,herecke vykony a zejmena scenar nevypadaly zpusobem,ktery je zde predestiran.Tema je to skvele,ale je z neho vyzdimano minimum.Preji prijemnou zabavu.:)

plakát

Dravci (1999) 

Nelze upřít, že Pearce i Carlyle se snaží hrát a docela jim to i jde, ale tohle fakt zachránit nemůžou...:(

plakát

Psanec Josey Wales (1976) 

Tak tenhle film se mému oblíbenci Eastwoodovi vůbec nepovedl. :( Zpracování pokulhává snad po všech stránkách a nic na tom nemůže změnit ani celkem osvědčený, syrově-drsný Eastwoodův režijní i herecký styl. Ani ta špetka klasických vtípků, co se zde objeví, triky, kamera, dialogy...ne, tady nefunguje vůbec ale vůbec nic. Celkově bych to postavil na roveň tak asi Doktorce Quinnové. Jednu hvězdičku tak Eastwood dostává pouze za to, že je Clint. :)

plakát

Hellboy (2004) 

Nejsem příznivcem comicsů (i když proti nim nic nemám - prostě mě neberou), takže nemám nejmenší představu o tom, na základě čeho tento film vznikl. Velice ale pochybuji, že by to na mém "zážitku" něco změnilo. Opravdu netuším, zda se snad nemá jednat o pokus o nějakou parodii, ale tohle je pro mne vážně neskutečná slátanina. Na druhou stranu ale chápu, že pro někoho, kdo má rád naprosto bezduchý příběh plný nesmyslné a zmatené akce, nejrůznějších příšer a nic neříkajícího obnošeného klišé, to musí být naprosto super zážitek. Já jsem se ale šíleně nudil. Mám rád Karla Rodena a doufám, že ho brzy uvidím v nějakém podstatně hodnotnějším snímku. Přes to všechno dávám alespoň jednu hvězdičku za efekty.