Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Po pozretí filmu som si v duchu povedal ako film skončí... a on tak naozaj skončil... a nie len preto je to u mňa len ďalší film na jedno pozretie. Možno sa s tromi postavami nedal spraviť zaujímavejší príbeh, ale nebolo tam nič čo by som ešte nevidel. Postavy sú sympatické a i keď niektoré dialógy by som pretočil, filmu prospeli a udržali môj záujem stále dosť vysoko. Ale je tu, ale :) klišé kam sa pozrieš. Dobré je, že sa film nehral na nič veľké a z malého filmu sa vyklubal nenáročný film na chladný večer, ktorý neohúri, ale zaručene dobre vyplní prázdne miesto v TV programe. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Thriller z lyžařskýho vleku... Musím říct, že to bylo víc fascinující, než třeba sledování Poláka na lyžích. Aby tři mlaďáci na vypnutý lanovce dopadli takhle a na tolik kusů chce mít podle mě minimálně inženýra z Vysoký debilní, no ale kdo z nás nikdy nemachroval před holkou, že jo. Jenom doufám, že za tímhle veledílem nestojí lidi z Pece pod Sněžkou, protože pořád si myslím, že sedačky jsou lepší než kotva na Javoru. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Dost slabé, co se týče logiky -- a to nejen přitroublých amerických mládežníků, ale i scénáristů. Kdekdo s gramem mozku by musel ze všeho nejdřív přemýšlet, jak se seskakuje z výšky, aby se nepřizabil, ale to by nám pak chyběla zápletka, že. Nejvíc ale nevěřím, že na frekventované sjezdovce pobíhá smečka pořádně vyhladovělých vlků -- ti by především útočili na odpadky z kuchyně tamních chat. Jinak to bylo místy dost mrazivé a pořádně nepříjemné (což je zrovna u tohoto filmu myšleno jako plus). ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tady končí všechna psina, když vyraší omrzlina aneb ledově (ne)klidný balanc na kabelu... Do jisté míry by se dal Frozen označit jako veskrze konverzační survival, který těží z (chatrné) lidské psychologie v extrémních situacích, z pudu sebezáchovy a neutuchající chuti přežít, vykoupenou skrze praskáním kloubů. Adam Green vsadil na totální minimál s maximální zápletkou. Vcelku sympatické postavičky (vyloženě kouzelná Emma Bell), zprvu uplkané, ale jinak docela přímočaré dialogy, atmosféra, která postupem času zalézá za nehty a bolí, uvěřitelně bolí. Oproti tomu se na Frozen lepí zvláštní muzika Andyho Garfielda, taktrochu nesourodá změť motivů, kde příjemně vyčnívá hlavně hudební klasika. Přiznávám, že má očekávání byla větší, asi mi chyběl trochu intenzivnější spád, jen o trochu víc nenucený dynamiky, ale to nic nemění na faktu, že tohle je vcelku (dů)věr(y)ohodná ledová symfonie. [final rate: 65%] ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

SnowB. je Moja zimná obuv , takže viem vo-co-go ! Je to nelogické ( čakala som , kedy pred kameru nabehne aj sibírsky tiger ) , pekne nasnímané , ale hlúpe , takže ostanem uprostred. Ak to totiž niekto xce prilepiť na plátno - lepšie by sa už asi nedalo ( aj keď Joel si svojho času s obyčajnou tf. búdkou poradil dokonale ! ). Podľa očakávania - pobavene spokojná. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Hlas, jenž vysílačkou oznámí projetí poslední sedačky, patří Deemu Sniderovi, zpěváku kapely Twisted Sister. Jeho syn se na filmu podílel coby asistent režie a můžeme ho vidět ve scéně z kavárny, má na sobě tričko otcovy kapely. (SHI-SHA)
  • Film byl natáčen bez použití CGI efektů či klíčovacího plátna a herci tak značnou část natáčení skutečně ztrávili na lanovce. (Hal_Moore)
  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama