Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (143)

plakát

Black Widow (2021) 

Marně pátrám ve své mysli po otřesnější marvelovce. Je to průšvih. Film sází na strašně trapné vtipy a snaží se emočně vydeptat diváka docela divnou zápletkou. Je to pro mne podobné zklamání jako u posledního dílu Star Wars. Tam to tedy bylo o něco horší, protože mi to zkazilo celou sérii, kterou mám nepochybně mnohem radši než MARVEL, ale kvalitativně byla Black Widow o něco horší. Myslel jsem si, že natočit akční film přece není tak těžký, ale pro Cate Shortland to byl nadlidský úkol. No nic. Dám 1 hvězdu, a to jsem ještě hodnej.

plakát

Kovy řeší dějiny (2020) (TV film) 

Názory z řad studentů jsou na výuku moderních dějin většinou pozitivní. Nevím, proč se to nedá do osnov. Upřímně, moderní dějiny jsou pro mě daleko zajímavější než Mezopotámie. Třeba 60.léta, vražda JFK, The Beatles, hippies, KSČ v Československu, to všechno jsou zajímavá témata. Navíc je naši rodiče a prarodiče zažily. Říkám, že naši předci jsou chodící historie. Myslím, že krokem k moderním dějinám se výuka na školách posune správným směrem.

plakát

Slunovrat (2019) 

Neuvěřitelně divnej film. Ze začátku se mi hodně líbil, ale jak se snímek dostával ke konci, tak se to začalo exponenciálně zhoršovat !!!! Shit, shit, shit!!!!!!!

plakát

První člověk (2018) 

Jeden z nejlepších snímků tohoto roku !!!! Velmi citlivě natočené vesmírné drama o Amstrongovi a jeho rodině. Za nejvíc emotivní okamžik považuji vypuštění korálků Neilovi dcery, kdy vzpomíná jak se s dcerkou díval na Měsíc. Režisér byl velmi citlivý a pečlivý. Žádná dějová linka mě nenudila. Všechno bylo utnuto včas, aby se divák nenudil.

plakát

Vetřelec (1979) 

Sci-fi celkem žeru. Vetřelec je klasika všech klasik, která sice má jednoduchou zápletku, ale je naprosto bravůrně zfilmovaná. Vesmírná posádka zachytí signál z neznámého místa. Objeví planetu, na které najdou vajíčko vetřelce. Jednomu frajerovi se nacucne na ksicht. Vezmou ho do lodě, pak odletí z planety a zjistí, že to byl fakt kreténskej nápad. Nejdřív to zkoumají a ono to zhebne. Ale pak vyleze příšera chlápkovi z těla a uteče. Pak se zvětší a přebívá v šachtách. A kdo přežije ? Členové posádky nebo příšera ? No, na to už se mrkněte sami.

plakát

Sexuální výchova - Série 2 (2020) (série) 

2. série je o kus lepší než první. Ciťil jsem víc emocí. Příběhy byly krásně propletené. Postavy tady dostávali mnohem víc prostoru. Prostě parada. Někde vnitru si chcete, aby osudy některých postav skončili podle vás, ale scénáristi to komplikují, a to je prostě skvělé. Opravdu jsem se o vztahy mezi postavami bál. Nevěděl jsem jak to dopadne a zajímala mě i ta nejmíň zajímavá linka. Nejlepší byla pařba. : D Už se nemůžu dočkat další řady.

plakát

V síti (2020) 

Čekal jsem hodně, ale až tolik úchylů ne. Je to fakt strašný. V Číně nemůžeš říct ani slovo "kapitalismus", nevyhledáš na Googlu Tibet ale u nás si můžeš volat se starejma dětkama. Lidi, sociální sítě jsou zlo, když je neumíte používat. Tohle bezpochybně ovlivní výchovu mých dětí. Ach, kde jsou doby MySpaceu. : (

plakát

Sexuální výchova - Série 1 (2019) (série) 

Tenhle seriál je mooooc fajn. Teda, někdy je až přehnaně úchylnej. Jeden z nejlepších na Netflixu. Naposledy jsem aktéra Otise viděl ve filmu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Moc fajn kluk. Mojí nehoblíbenější postavou je ale jeho kamarád Erik. No honem, mrkněte se........

Ovládací panel
5 bodů