Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnako funkčné ako prvá séria. Páči sa mi ako sa postavy vyvíjajú ale ako aj všetky dostávajú potrebný priestor narušiť naše divácke percepcie. Tých čo sme moc radi nemali, sme začali rozumieť a tým ktorým držíme palce nám umožňujú prežívať emócie nášho mládi v bezhraničnej sile a údernosti. Otis a Erik si prechádzajú druhou sériou , zmenami a romantickými eskapádami a ja im veľmi moc držím palce. Otvorenosť seriálu s akou sa zameriava na problémy mladých, na normálnosť aj na sexuálnu revolúciu mi príde v rámci žánru neprekonateľné. Niečo čo sa oplatí sledovať. Aj napriek sexuálnym témam to má totiž silný morálny a ľudský rozmer. 2. séria - 100% ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny ty trojlístky s jasně zvadlým třetím lístkem, trapné situace vytočené do červena a hlavně naprosto vytáčející okopčení linky Rosse a Rachel pro Otise a Maeve mě především uprostřed série pěkně štvaly. Nemůžu ale popřít, že to jako pokračování působí naprosto přirozeně, zamýšleně a myšlenky si to rozhodně udržuje, ba dokonce je hezky rozvíjí. Potěšilo to jedno neodbočení k romanci na konci. Bohužel se teda vytratila spontánní kvalita, kterou se seriál snaží dohnat intenzitou, aka největší neduh pokračování. ()

Reklama

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K druhé sérii už se nijak dalekosáhle vyjadřovat nebudu. Je v podstatě jen gradací veškerého humusu z první série. Po stránce filmařské jsou kvalitní všechny díly první i druhé série. Hodnotově však jde celý seriál úplně mimo můj směr. Heterosexuální páry už jsou zde ve znatelné menšině, hranice toho, co je ještě považováno za normální, se dále posouvají, a tak, upřímně řečeno, na třetí sérii už ani nejsem zvědavý a rád si ji odpustím. 45% ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě velmi nadchla svým humorem kombinovaným s vážnějšími příběhovými oblouky a skvěle napsanými postavami. Série druhá na tyto kvality hladce navázala, příběhově je však ucelenější s větším prostorem pro dramatické prvky a prohlubování už tak skvěle napsaných charakterů. Za těch 16 dosud vydaných epizod už mohu říct, že jsem emočně silně zainteresován a nemůžu se dočkat třetí série. Tohle má totiž smysl, protože ne každý seriál funguje na dramatické a komediální lince zároveň tak dobře, jako tenhle, v teen subžánru mohu říct, že snad žádný. Proto doufám, že to Netflix nehodí do koše a nedá prostor například 13RW. 9/10. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, oproti první sérii se trošku ztrácí lehkost na úkor mírně tuctově působící dramatické vztahovky. Což jako chápu, že diváci chtějí, ale pro mě tím seriál ve skutečnosti ztrácí zajímavost. Chápu i, že nějaký ten vývoj okolo tam být musel, aby seriál nestagnoval, ale šlo to myslím udělat bez příklonu k mainstreamu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama