Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Každý fanoušek by měl dělat, že poslední série nikdy nevznikla. Jinak ovšem seriálová láska.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Dost možná nejmrazivější tv seriál vůbec. Běhal mi mráz po zádech.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Už komiksová předloha od Alana Moorea mě naprosto dostala a pohltila a u filmu tomu není jinak. Jinde by mi pouhé rozpohybování komiksových panelů vadilo, ale tady ani nic jiného nebylo potřeba. Tento film má jedinou chybu - Hugo Weaving má celou dobu masku.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

James Mangold mě po obrovském zklamání z Wolverina mile překvapil, dá se říct, že přímo nadchl. Rko má zřejmě nějakou magickou moc, protože díky němu režisér dokázal neuvěřitelné věci. Logan má atmosféru, kdy napjatě čekáte, jaký zvrat zrovna přijde, má (konečně) tak skvělou akci, dojemný příběh a skvělé herecké výkony. Také se Loganovi jako jednomu z mála filmů povedlo mě rozbrečet, a to při hodnocení nemůžu opomenout. Jasných pět.

plakát

Wolverine (2013) 

Pro mě největší zklamání z x-menovské série. Z komiksů (a díky sérii Nejmocnější hrdinové Marvelu) vím, že pro Wolverina je Japonsko důležité, tím spíš je škoda, jak to nakonec dopadlo: příběh je nezáživný a Wolverine je tu vlastně jen proto, aby sekal, ale přitom neprolil kapku krve, což vzhledem k nedostatku jiných zajímavých mutantských schopností vyčnívá ještě víc než v předešlých filmech, ve kterých se Wolverine objevil. Z herců mě kromě představitele Wolverina zaujala akorát Světlana Chodčenkova, která celou dobu zářila oproti zbytku filmu jako sluníčko, takže pokaždé, když se objevila, lehce se zlepšil i můj výsledný dojem z tohoto filmu. Ani tak to stejně na víc než jednu hvězdu nestačilo.