Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 109)

plakát

Denní světlo (1996) 

Občas se divím, že se vtipy dělají jen na Chucka Norrise :-) Silvester je totiž možná ještě daleko větší borec než samotný Chuck. Při příležitosti zachránit celé lidstvo se totiž nerozhoduje, jestli je v ohrožení ...v době, kdy by nad tím někdo přemýšlel, on už zachraňuje. Ví přesně co má dělat, protože je zpravidla elitní jedinec, akorát o něm nevíme, protože v minulosti na něj byla spáchaná křivda... a tak je to i v denním světle. Občas někdo nepřežije, ale Sly si může nějaké ty ztráty dovolit :-)))

plakát

Arizona Dream (1993) 

Mám rád Kusturicu, Deppa také, spojení se mi ale nelíbilo. Celé to bylo takové hysterické.

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Tohle nebyl můj šálek čaje. Není to dobře natočené, ani herci nejsou dobře zvolení. To vše dokreslil mizerný český dubbing. Jestli to znělo i v originále jako násilně dělaný humor, tak to potěš.

plakát

Vítejte u Ch'tisů (2008) 

Krásná nedělní komedie. Je to asi jakoby Moravák přijel do Čech a naopak. Všude jsou blbci, ale taky i dobří lidé ... o kraji to rozhodně není :-)

plakát

Čekej do tmy (1967) 

Důkaz, že i dříve byly schopni udělat opravdu napínavou atmosféru a přitom jen s dopomocí kulis jednoho bytu a výbornými výkony herců.

plakát

Škola hada (1978) 

Klasika, kterou jsem od prvního shlédnutí na někdejší stanici RTL neviděl cca 20 let, ... Jackie Chan a jeho pozorování kočky, vytvoření vlastního stylu, ... legendární :-)

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Hodně povedený film. Konečně i v ČR se našel režisér mající koule, jako kdysi v Itálii při natáčení Chobotnice. Škoda, že u nás se většinou vše zamete pod stůl a vyjde na povrch až v době, kdy to nikoho nezajímá.

plakát

Unaveni sluncem (1994) 

Film je zkrátka jedinečný, jiný než ostatní. Nabuzuje atmosféru neskutečného klidu, pohody v podmínkách, kde by si je jiný neuměl představit. Zážitek vám zprostředkuje samotný režisér na všech frontách především svojí osobou. Neskutečné charisma ve filmu dobrosrdečného chlapíka s knírem není jediná zajímavá postava ve snímku. Za sebe bych vyzvedl postavu jeho 6-leté dcerky, kterou malá Michalková zahrála opravdu fantasticky.

plakát

Cucáci na vojně (1983) 

"Dej mi další pistácii" ..."to stačí, všechny chutnají stejně" ... Bažanti po německu...

plakát

Kung-fu nářez (1979) 

Taková klasická Kung Fu podívaná s budoucími hvězdami tohoto umění. Zvláštní na tomto snímku je, že ač je udělán jako vesměs komediální, nechybí tu ani smrt mnoha účinkujících.