Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Cesta do hlubin študákovy duše (1939) 

Tento film se mi plete se Školou základ života. Skvělé výkony nejlepších herců, jako byl třeba v té době Marvan či Pešek. Škoda, že jsem tuto dobu už nezažila. Některým mým bývalým spolužákům by to prospělo. :-D Jinak skvělé hlášky. Je to film, na který se vždy ráda podívám. :-) Dávám 5 hvězdiček. :-)

plakát

Téměř dokonalá tajemství (2019) 

Je to velmi zajímavý film. Kdyby se to stalo tak i u nás, tak jsem zvědavá, kolik párů by se díky mobilu rozešlo. Já nemám co skrývat. Klidně bych ho tam dala. Když jsem se nad tím více zamyslela, bylo mi smutno z toho, jak by to dopadlo u jiných párů. Je to ale super komedie, kterou doporučuji. :-) Dávám tomu 4 hvězdičky, i díky skvělému obsazení herců.

plakát

Chalupáři (1975) (seriál) 

Je to můj nejoblíbenější seriál s obsazením skvělých herců. :-) Navštívila jsem i tuto vesnici, kde se natáčelo, Višňová. Musím říct, že místa natáčení ne vždy byla dobře označena, ale i tak jsme navštívili některá místa. Člověk to tam pozná i bez informačních tabulí, ale většina věcí se tam už od té doby změnila. :-) Doporučuji jako prázdninový výlet. Na tento seriál se mohu také koukat dost často. Nikdy neomrzí :-D

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Kamarádi mi říkali, že tento film musím zhlédnout, tak jsem na to koukla a musím říct, že film je sám o sobě skvělý i co se týče skvělého obsazení. Jen pro holku tento film asi moc není, nebo určitě pro mě ne. Ze začátku jsem měla trochu v ději chaos a myslela jsem,že to nedokoukám. Ale nemám ráda rozkoukané filmy, tak jsem to dala až do konce. Sice to nebyl až tak hrozný krvák jako Hra o trůny, ale i tak mi to přišlo dost krvelačný. Jinak dobrý film.

plakát

Pelíšky (1999) 

Je to skvělý film, na který se velmi ráda podívám. Je to taková klasika, můj nejoblíbenější film. Myslím, že nejvíce vystihuje danou dobu.

plakát

Vratné lahve (2007) 

Tento film se mi velice líbil. Nejen mě, ale i mému dědečkovi a babičce. Ti se v tomto filmu viděli a když ho dávají v televizi, oba se rádi kouknou a když jsem u nich tak i já s nimi. Zdeňku Svěrákovi a Daniele Kolářové tyto role velmi sedly.

plakát

Jurský park (1993) 

Film jsem zhlédla opět včera. Jsem milovník dinosaurů a tento film mám velice ráda. Nejvíce se mi líbil Brontosaurus. Film je akční, napínavý, což se mi moc líbí. Nejlepší byla akce T- Rexe, kdy rozboural kadibudku a sežral člověka, to byla super akce. Kdybychom tu my měli takový Jurský park, asi by to bylo ještě zajímavější. I co se týče zvukových efektů to bylo vystiženo úplně přesně. Dávám proto tomu filmu plné hodnocení.