Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (240)

plakát

Hranice ovládání (2009) 

Po skončení filmu jsme si s kamarádem vzájemně objasnili a dovyprávěli všechno to, co jsme si nestihli říct během sledování. Pozn. Vyřčená "moudra" jsou pracovní hesla (jaké používá např. rozvědka) - nic jiného bych v nich nehledal.

plakát

Špičák (2009) 

Připomnělo mi pěknou povídku Čertík v krabičce od Raye Bradburyho

plakát

Lůno (2010) 

Už netýráme koťátka, ale kybernetické dinosaury.

plakát

Poslední přesun (1995) 

Parta čundráků hraje larp na motivy Konce srpna v hotelu Ozon a hrajou to fakt dobře, to se musí nechat. Druhá parta, která má raději McCartyho Cestu, a už jí nepustí ani do samoobsluhy, jim to pravda trochu kazí. Neberou ale v potaz, že první parta má v záloze šamana. Potom se čundráci usadí, založí rodinu, adoptují princeznu (nevlastní sestru Zazi v metru) a žijí šťastně až do smrti.

plakát

Megamysl (2010) 

Jo, záporáci, ti mě baví. Škoda že i Megamysl v průběhu děje zplaní a obrátí se. Strašně jsem si přál, aby mu ta vražda na triku zůstala.

plakát

Byla jednou jedna planeta (2008) (seriál) odpad!

Účel světí prostředky? Maestro, Mistře! Ty to všechno vidíš.

plakát

Duna (1984) 

Velké zklamání vzhledem k báječné knižní předloze. Podstata fremenů Lynchovi unikla obdobně jako podstata elfů Peteru Jacksonovi.

plakát

Mlha (2007) 

Podle mě byla hlavní postavou filmu ta žena, která v prvních minutách odešla do Mlhy za svými dětmi. Případ nepřítomného hl. hrdiny v hollywoodské kinematografii. To co máme potom možnost sledovat dalších cca 100 minut je pouze hemžení komparzu (max. vedlejších postav), které v závěru končí tak, jak končí.