Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (65)

plakát

Ďábel (2010) 

usnul jsem u toho, takže asi nic moc :)

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Nerozumím tomu, proč je tenhle film tak ceněnej mezi komentářema. Já se nudil.

plakát

Čistá práce (2008) 

Skvělá kriminálka ze 70. let a překvapivý Statham. Perfektní atmosféra, kotlety, zvony a parádně ošuňtělý Londýn. Můžu doporučit všem, kteří mají rádi stupňující atmosféru, možná s trochu americkým koncem. Ale ani tohle mi tenhle skvělej film nezkazilo. P.S. David Suchet alias Hercule Poirot je tu k nepoznání :)

plakát

Hancock (2008) 

začátek skvělej. akce a slovní přestřelky za plný počet bodů. postupně s uvědomováním Hencoca film slábne a spíše se stává slaďárnou. ještě že jsem od tohoto kousku nic nečekal, takže až takové zklamání to nebylo

plakát

Náš vůdce (2008) 

Je neuvěřitelné, jak lehké je manipulovat s lidmi a postupně je donutit zbavit se vlastních zásad a podvolit se vašemu diktátu. Velmi povedené drama, založené na skutečné události. Profesor je velmi přesvědčivý a finální proslov je dechberoucí. V jednu chvíli jsem si dokonce myslel, že sám touží vést dále Vlnu. Opak byl pravdou a zvrat byl velmi povedený. Ukázalo se, že i po pouhým týdnu lehkého vymývání mozku někteří slabší jedinci, kteří nemají vlastní názor, nejsou schopni situaci ustát. Rozhodně film, který v této době, kdy některé skupiny lidí ale i diktáty zemí má co říct. Dejme si na to pozor!!

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Parádní podívaná, kde se postavy navzájem dokonale prolínají do absurdního konce. A to je to, co se mi Coenovcích líbí. Na začátku si nikdy nejste jisti, jak to celé skončí. Velké překvapení byl naprosto nečekaný a potrhlý Brad Pitt.

plakát

Wrestler (2008) 

Jestli čekáte krev a násilí, budete zklamaní. Jestli záři lamp a vyvoněný pózy amerického wreslingu, tak taky. Jediný, čeho se dočkáte je bída, smutek, slzy v očích a smrt. Velmi silné drama, které si nehraje na hollywoodské par-excellance. Jsem opravdu dojat. Životní role Rourka.

plakát

13 (2008) (TV film) 

Nemůžu si pomoc, ale první díl je tak prošpikovaný Bourne, že se mi to až zhnusilo. Pokud byl ale vynechal podobnost, hodnotil bych jako velmi kvalitní TV film (seriál)

plakát

Disturbia (2007) 

krásně vystiženo... (komentář TheRaven)