Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (805)

plakát

Spalující touha (1999) odpad!

Dlouhotrvajici krystalicka nuda. Tezko uveritelne. Nedokazu ani kdybych chtel uverit tomu, ze Tom Cruise je doktor. Ani jeho partnerka se moc nevytahla. Neverim jim ani slovo. Pak ritual. Aha ale ceho je ten ritual nebo proc? Proc se s tim tak nadela? Proc se mam bat??? souhlas s komentem od JB2203. Jo jen by mě zajímalo jak by vypadalo hodnocení a komentáře kdyby za nálepkou REŽISÉR nestalo jméno Kubrick

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) odpad!

Muj ty smutku. Tak tohle je asi nejhorsi film minulych nekolika let.

plakát

Manželé z roku II (1971) 

Myslím, že jde o můj osobní rekord. Tenhle film se snažím shlédnout uz přes 4 roky a dneska jsem ho viděl konečně až do konce! Málem jsem si z toho cvrknul! Po skončení jsem si musel dát panáka na oslavu úspěšně zavěšené mise. Byl to opravdu výkon. Film je totiž tak průměrně průměrný až je opravdu nezáživně těžce sledovatelný...

plakát

Lagaan - tenkrát v Indii (2001) 

Jednou jsme si tak povídali s Depaali - o tom jak to bylo v Indii - resp. v Gujaratu - Indie je tak obrovská... Nějak jsme došli až k filmům. A tak padlo slovo Lagaan - daň. Jelikož je pro mě stále Indie jednou velikou španělskou vesnicí tak ani Lagaan mi nic neříkal. Ale dostalo se mi vysvětlení o co jako že ve filmu plus minus jde. To, že Cricket je nějaká hra, v níž se účastní kriketový míček a to že jsme s ním házeli do dálky, to jsem věděl. Nic víc. Stačilo to k tomu, abych od první minuty byl filmem absolutně strženej a jen plaval na vlně sitarových melodií. Tenhle film je čistá pětihvězdičková záležitost!

plakát

Red 2 (2013) 

Obrovské zklamání a velmi nedůstojné pokračování. Nevtipné a přiblblé dialogy... Je zkratka vidět, že dil měl být za každou cenu vtipnější akčnější ....a nebyl.

plakát

Neviditelná láska (2010) (TV film) 

Musím se přiznat, že tenhle romantisch Film aus Deutschland prošuměl kolem mě bez většího zvýšení či snížení krevního tlaku. Dobře se na to dívá nic a nikoho to velice neuráží, ale taky to nepřekvapí.

plakát

City Island (2009) 

Každy má rád něco. Nikdo neřekne těm druhým ve své rodině co ma rád. Je jasné, že mockrát nic a nikdo je ve výsledku zatraceně NĚCO A NĚKDO! Film co stojí za podívají a za přemýšlení, o tom, jak moc mluvíme o ničem říkáme tim něco ...?

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

Musel jsem sbírat odvahu asi třikrát, než jsem se si nechal dat tuhle pilulku do hlavy. Podmanivým způsobem - nejdříve - jsem absolutne ničemu nerozumněl. Obraz se stával jasnější a jasnější! Jen taková řečnická otázka na konec: Jak asi by tenhle film fungoval bez hudby Thomasem Newmana?