Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film natočený podle slavného bestselleru Simony Monyové. Dva muži a jedna žena v komediálně laděném příběhu mileneckého trojúhelníku, kde muži rozhodně nevyhrávají. Ústředním tématem filmu jsou komplikované vztahy mezi lidmi, sobectví a posedlost. Hlavním hrdinou je úspěšný psycholog uprostřed krize středních let. Jeho příběh je ironickou až bizarní ukázkou toho, jak může člověku zkomplikovat život tajná milenka jeho nejlepšího kamaráda. Ve snaze pomoci příteli ve vztahových potížích rozpoutá hlavní hrdina takový příval událostí, po kterém už v jeho životě nezůstane kámen na kameni. Jiřího Dvořáka v hlavní roli doplňuje Nela Boudová jako jeho manželka a Milan Šteindler. V dalších rolích se představí Klára Krejsová, Jiří Vyorálek a další. (Česká televize)

(více)

Recenze (101)

mira007 

všechny recenze uživatele

Spíše úsměvný film než komedie na rozchechtání. Žádný zázrak, ale neublížilo to. Pitvání se ve vztazích a nevěrách se mi nezdá moc uvěřitelné od autorky, která asi ve vztazích uměla víc psát než v nich chodit, ale výsledek je uspokojivý na jedno shlédnutí. Pozitiva: stopáž. herecké výkony ( krom Steindlera ) a Klára Krejsová se ukáže nahá, ačkoliv nic neukáže ( takže je tohle veledílko o něco více koukatelnější ) ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Musím si to pustit ještě jednou a v klidu, od osmi u nás moc klidu není :-), ale i tak můžu napsat, že mě to nijak zvlášť nenadchlo, a jak jsem se těšila. Knížky Monyové mám ráda, není to sice kdovíjak hluboká literatura, ale přesně taková jednohubka vhodná do autobusu a na pobavení, ze kterého často i mrazí. Tuto předlohu jsem četla, ale nezaujala mě zdaleka tolik, jako některé další, daleko zdařilejší a vtipnější a hlavně uvěřitelnější, škoda, že ČT nesáhla po lepší. Herecké výkony ale stojí za vidění. ()

Reklama

teckax 

všechny recenze uživatele

Super mega blbá pejčovima na entou! Já vlastně doteď přemýšlím, proč jsem nedala odpad?! Co je na tom vtipného, co je na tom ze života? Jakože manželka ti sežere, že nemáš kalhoty, protože ta holka, co ji načapala pod stolem je po prstýnku pátrající kleptomanka, která ti je ukradla!? Jako vážně? Fuj, to bylo pitomé.... ale občas není na škodu si zasebemrskačit idiotským filmem. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří filmů podle mrtvé Monyové se mi tento líbil asi nejvíc. Asi proto, že tohle byla fakt komedie a né vážný téma, jak u těch předchozích. Fakt se tady najdou vtipné situace (restarurace a kalhoty, záda, hotel a pouta, nemocnice, Šteindler). Resp. Šteindlera bych tam započítal jenom jako hroznyho ksichta, tomu se zasměju dycky, i když tady je jeho hereckej výkon docela hrubě podprůměrnej. Ale vyvažuje to krásná Klára Krejsová svou krásou, ucházející výkony Dvořáka a Boudové a vtipné postavičky v kroužku tragédů... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Stupidní k(und)omedie beze lekrace, ledaže byste se lekali a smáli Štajndlerovi, jaký že je blbý herec a prasečí ksicht. To se zase kásting vykastil... Kasta si hýká, kasta se má... °-/ . . . A prej "slavnej bestseller", hahahahaha... Tak jsem se aspoň jednou zasmál. . . . Co dodat? Tradičně veřejnostádně zase jen marnost a ztráta času. Howgh. - - - - - (Poprvé a naposledy viděno 20.12.2013 ze stupidně studijních důvodů na webu >šašské tupovize< , hodnocení 443., komentář zde jako dvaačtyřicátý - 20.12.2013) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Snímek se natáčel v Brně, konkrétně v MČ Brno-Lesná na tenisových kurtech Tělovýchovné jednoty Start Brno. (majky19)
  • Malou roli si ve filmu zahrál i správce lesenských kurtů Leoš Skoupý. Ztvárnil zde podstatě sám sebe, protože se staral o údržbu kurtů. (majky19)

Reklama

Reklama