Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Blbec k večeři

Blbec k večeři (1998)

Tenhle film mi opravdu změnil život. Bravo pane Veber. Zapomněl na ni... 5 minut tady šaškoval až na ni zapomněl....

Zvíře

Zvíře (1977)

I kdyby Bebel nenatočil už vůbec nic jinýho stejně bych ho musel milovat. Zvíře můžu vidět sedmkrát do týdne a stejně se budu pořád těšit na to co tam Bebel řekne, jak se bude tvářit a co budou s Iasánem zase vymejšlet, aby doběhli tu sociální paní;-) Zvíře je moje filmová láska;-)

Veselé Velikonoce

Veselé Velikonoce (1984)

Prosímtě Stefane jak můžeš být ve vodě tak dlouho? MĚ TO STRAŠNĚ BAVÍ! A pak se to začne tak krásně komplikovat. POZOR: DVD má nový dabing BOŽE jak může Belmonda dabovat Marcel Vašinka? a Sophie Marceau Jana Páleníčková. OTŘESNÉ!!! film naprosto ztrácí kouzlo Kde je to původní kouzlo V PRDELI. Další etapa: Objevilo se DVD s původním dabingem - levná verze za 39,-Kč díky BOHU. náhražkovej dabing byl absolutně k zblití. ZABIJU SE! DEJTE MI NĚKDO ZEĎ! ROZBIJU SI HLAVU A BUDU MÍT KLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍD!!!

Kmotr II

Kmotr II (1974)

Málokdy DVOJKA překoná JEDNIČKU. Ale tady je to jednoznačné. Seděl jsem napnutý a přikovaný k příběhu. Asi můj nejsilnější filmový zážitek vůbec.

Fantomas

Fantomas (1964)

Naprosto nesmrtelná klasika. Komedie která je inteligentní ma skvělý humor a drží si tempo a spád celou dobu... ...jinak zemřeš ve strašných mukách...:-D

Fantomas se zlobí

Fantomas se zlobí (1965)

Fantomas se jen tak nevzdává a jeho zlodušské plány se po roce klidu vrací na scénu. Juve má z toho sice skoro smrt ale jinak se u toho bavim pořád stejně jako v dobách kdy jsem byl dítě.

Fantomas kontra Scotland Yard

Fantomas kontra Scotland Yard (1967)

Pomóc v mém pokoji je oběšenec... cože? v mém pokoji je oběšenec? ALE NÉ VY TROUBO V MÉM POKOJI JE OBĚŠENEC.

Veřejný nepřítel č. 1

Veřejný nepřítel č. 1 (2008)

VENKU NEBO MRTVÍ JEANE PAULE, BUĎ BUDEM VENKU NEBO MRTVÍ!!! Jean Paul soulasně kývne. Ten pohled řekne všechno. A pak víc pro sebe než pro kohokoliv jiného řekne: "Buď venku nebo mrtví Jacqu!"------------Nic podobnýho jsem dosud neviděl! Dokonalý spojení všech elementů, který z filmu dělají nesmrtelnou klasiku. Děj a styl vyprávění, který vás přisaje na plátno sežmoulá a nakonec vyplivne nasáklýho podsvětím. Bez sebemenšího slitování do mě ten film narval svůj pohled a nutil mě dívat se neuvěřitelně napnutýho až do konce. 100% VLASTNĚ NE JEŠTĚ NENÍ KONEC...a Jacques...? Dozvíme se v EPILOGU!!!

Amadeus

Amadeus (1984)

Vrytý pod kůži. a vydrží tam celý život!!! Škoda, že nemám tři hlavy.