Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie

Recenze (3 581)

plakát

Sobík - Epizoda 7 (2024) (epizoda) 

Žádnou velkou katarzi nečekejte, sedmý díl už spíš recykluje všecko, co nám Gadd sdělil v epkách předchozích. Spíš je tu na divákovi, aby se rozhodl, na kolik procent chce ve výsledku tomuto životopisu věřit. Za změnu mailů v jinou formu kontaktu a s tím spojené důsledky ale stále zůstanu shovívavý.

plakát

Sobík - Epizoda 6 (2024) (epizoda) 

Je mi ve finále trochu líto, že urputně nebezpečné Marty tu máme tak málo na úkor screentimu hlavního hrdiny. Jejich on screen konfrontace byly ze začátku seriálu totiž úplně nejlepší.

plakát

Sobík - Epizoda 5 (2024) (epizoda) 

Po díle, kde Martina vyhrocenost odpočívala bokem, se vrací v plné síle a už teď jsem zvědav, kam to celé bude ve finále směřovat.

plakát

Sobík - Epizoda 4 (2024) (epizoda) 

Rozhodně nejméně snesitelný díl, co se retrospektivně vrací do nejhorších úskalí tvůrcova života a jeho životopis jde na dřeň i tam, kde bych jeho životní story možná radši neznal. Chtěl jsem se dokonce přiklonit ke třem hvězdám, ale ta nutná paralela na to, proč teď žije, jak žije, rozvinula seriál tím správným směrem.

plakát

Sobík - Epizoda 3 (2024) (epizoda) 

Opět hodně intenzivní díl, kde se hooodně vystrkují růžky a rozhodně ne parůžky. Je to místy vlastně až nepříjemné sledovat, ale je dle ohlasů vidět, že nejsem jediný, kdo je do příběhu tak hluboce ponořen.

plakát

Sobík - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Těžko už teď soudit, kde je skutečná pravda, nechci kvůli tomu zatím házet špínu ani na jednu ze stran, ale je jasné, komu prozatím fandím. Půlhodinová stopáž vyhovující, Sobík ma díky tomu ten správný spád.

plakát

Sobík - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Kdyby to tolik netrendovalo, asi bych to nechal prošumět kolem a byla by to chyba. Dlouho mě žádný Netflix originál tak nevtáhnul hned v úvodu.

plakát

Stezka Českem - Beskydy (2024) (epizoda) 

Mirek Vladyka doputoval do nejvýchodnějšího bodu České republiky a já doufám, že maximálně do roka tu máme druhou část Stezky Českem, protože k tomu jihu já prostě jako Šumavák, ale i třeba velký fanoušek krásné přírody jižních Čech, inklinuju mnohem víc.

plakát

Stezka Českem - Podbeskydí (2024) (epizoda) 

Nejrovinatější část stezky je mým osobním zkušenostem snad prozatím úplně nejvzdálenější, ale jak to píšu u skoro každého koutu Česka, co jsem ještě nenavštívil - doufám, že brzo napravím. Je se totiž na co těšit.

plakát

Sherlock - Poslední případ (2017) (epizoda) 

Loučení se Sherlockem zhruba polovinu epizody připomíná jeho psychedelické stavy a orientace i pro nejzápalenějšího diváka, co že se sakra děje, je rychle fuč. Alespoň ke konci všecko zase hezky zapadne a závěr je takový, jak jsme asi všichni očekávali. Ale přát jsme si přáli něco ve stylu původních kulervoucích epizod.

Časové pásmo bylo změněno