Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (36)

Skrytý

Skrytý (2009)

Kai Koss se vrací na místo, kde vyrůstal se svojí krutou a bezcitnou matkou, od které před devatenácti lety utekl. Dnes už je mrtvá a Kai po ní zdědil majetek a dům, který s ní jako malý sdílel. Zde se mu začínají vyjevovat děsivé vzpomínky.

Desátý kruh

Desátý kruh (2008) (TV film)

Televizní film THE TENTH CIRCLE vypráví o patnáctileté Trixie, která je jednoho večera na party své kamarádky "znásilněna" svým bývalým přítelem. Trixie si to nenechá pro sebe, a tak kromě policie a její rodiny o tom za chvíli vědí všichni. To Trixie přinese spoustu nepříjemností, ale nejhorší ze všeho je to, že se na povrch začne vyklubávat staré tajemství jejího otce. Ale ne všechno je takové, jak to na první pohled vypadá.

Fenomén

Fenomén (2008) (pořad)

Poznejte opravdové fenomény (nejen) hudebního světa! Toto je motto seriálu, který své díly odvysílává na Stream.cz. Fenomén má nejen komediální a dokumentární epizody, ale také třeba hororové, krimi nebo hudební.

Filmové premiéry

Filmové premiéry (2008) (pořad)

Přehled filmů které půjdou v následujícím týdnu do kin.

Hudební katovna

Hudební katovna (2008) (pořad)

Celebrity hodnotí procenty hudební klipy. Uvidíte třeba Marpa, Helenu Zeťovou, Vladimira 518, Márdiho z kapely Vypsaná Fixa, Ewu Farnou, Anetu Langerovou či Ondřeje Hejmu.

Kalendář Míši a Ríši

Kalendář Míši a Ríši (2008) (pořad)

Michal Suchánek neboli Míša společně s Richardem "Ríšou" Genzerem vymýšlejí různé scénky a vtípky o jménech, která zrovna slaví svátek.

Rap'n'News

Rap'n'News (2008) (seriál)

Zkušený rocker a jazykozpytec Ondřej Hejma si hraje s aktuálními událostmi. Na rozdíl od ostatních moderátorů rapuje. Politici, fanatici, magoři a celebrity, si dělaj co chtěj, a co ty? Aha! Názory bez cenzury.

Bezhlavý jezdec

Bezhlavý jezdec (2007)

Ve vesničce Wormwood řádí jednou za sedm let o Halloweenu bezhlavý jezdec z pekel. Partička teenagerů přesně touto dobu do této temné vesnice omylem zabloudí. Hra o holý život začíná.

Jungle Jail

Jungle Jail (2007)

Muž jsi jde do vězení odsedět trest. Všichni ho mlátí, berou mu jídlo a dělají spoustu dalších věcí, z kterých hlavní hrdina určitě nemá radost. Jednou, když ho chce zrovna zmlátit jeden vězeň, si začne představovat, jaké by to bylo, kdyby se ho všichni báli.

Old Friends

Old Friends (2006)

Patnáctiminutový film Old Friends z roku 2006 od režiséra Saw VI Kevina Greuterta je zneklidňujícím hororovým thrillerem o jedné rodině.

The Making of 'The Seed'

The Making of 'The Seed' (2006)

Dokumen o tom jak se natáčel film The Seed režiséra Joesepha Hahna obsahuje rozhovory a záznamy ze tří natáčecích dnů.

Paranoland

Paranoland (2004)

Hororově udělaný animovaný kraťas, ve kterém je hlavní hrdina postavička Victor. Vicktora nemají sousedé zrovna v lásce a jednoho dne mu snědí jeho psa. Victora ovládne chuť pomsty a ve svém sklepě tajně sestrojí obrovského robota, kterého druhý den pustí na sousedy. Masakr sousedi nepřežijí (teda alespoň ne všichni). Ovšem Victor mezi živými také nezůstane...

Prasátko Peppa

Prasátko Peppa (2004) (seriál)

Příběhy o prasečí rodince a především o prasečí holčičce jménem Peppa.

Pecan Pie

Pecan Pie (2003)

Tento dvouminutový kraťas je o tom, že Jim Carrey jede v autě, které není auto, ale postel. U toho zpívá písničku od Elvise Presleyho. Přijede na benzínku. Tam natankuje a zase odjede.

Blair Thumb, The

Blair Thumb, The (2002)

"Prstová" parodie na kultovní Záhadu Blair Witch. Skupinka mladých filmařů se vydá do lesa aby natočila dokument. Ve filmu účinkuje také známý herec a režisér komedie Ace Ventura 2: Volání divočiny, Steve Oedekerk.

Horror

Horror (2002)

Skupina drogově závislých mladých lidí utíká z léčebny. Úkryt najdou v domě, kde psychopatičtí rodiče trápí svojí dceru. Nezvaní hosté si začnou uvědomovat, že se dostali na místo plné démonických a nadpřirozených sil, které reprezentuje záhadný kozel, který dům hlídá. Boj o holý život začíná.

Slipknot: Disasterpieces

Slipknot: Disasterpieces (2002) (koncert)

Sto minutový záznam z londýnského koncertu Death Metalové kapely Slipknot z roku 2002. Koncert je horově laděn a to nejen díky maskám členů kapely.

Tracklist:
1. People = Shit
2. Liberate
3. Left Behind
4. Eeyore
5. Disasterpiece
6. Purity
7. Gently
8. Eyeless
9. My Plague
10. New Abortion
11. The Heretic Anthem
12. Spit It Out
13. Wait And Bleed
14. (SIC)
15. Surfacing

Žáby

Žáby (2002)

Jedna žába má hlad, ale neví co s tím dělat a její sousedka žere jednu mouchu za druhou.

Monkey-Ed Movie: Scream

Monkey-Ed Movie: Scream (1999)

Krátký komediální snímek ze série "Monkey-Ed Movie" od režiséra Toma Sterna. V tomto díle budou naši opičí přátelé parodovat velmi známý horor Scream.

Nejúžasnější videa světa

Nejúžasnější videa světa (1999) (pořad)

Nejúžasnější videa světa jsou klipy, ve kterých jsou lidé blizoučko smrti, ale přežijí. Zajímavé je, že se pořad skládá z amatérsky natočených videí. Vždycky na konci je komentář toho člověka, který málem zemřel.

Reklama