Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 271)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Tak tohle byla hovadina kolosálních rozměrů, a to jsem se na další počin Bekmambetova docela těšil, protože Wanted mě hodně bavilo. Jediné, co se dalo snést byl překvapivě Walker jako Lincoln, můj oblíbenec Rufus Sewell, a to je asi vše, pak už je všechno špatně. Scénář hrůza, triky hrůza hrůzoucí, režije kupodivu taky o ničem, střihy, zkratky, digitální zrůdnosti (teď nemyslím ty upíry), žádné tajemno, žádná mytologie, napětí nula, akce o ničem, základní logika..cože? Slabé 2 hvězdy.

plakát

Ad Astra (2019) 

Těšil jsem se na klasické scifi a i když výprava, kamera a triky jsou parádní, tak se jedná spíš o meditativní film o vztazích otců a synů a nekonečnosti vesmíru. Celé to umocňuje atmosferická melancholická hudba. Pro mě ve výsledku zklamání, klasičtěji pojatý film by mě více potěšil. 3 hvězdy.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Ale jo, klidně dám 5 hvězd, protože tenhle film mě vždycky spolehlivě pobaví, výborné obsazení, výborný černý humor a Mamushka!

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Trochu slabší než první díl, ale pořád hodně dobrá zábava, především dětský tábor nemá chybu :o)

plakát

Adios Django (1966) 

Tak na tomhle spageťáku je nejlepší Nero a dvě výborné skladby, zbytek je maximálně průměrný. Příběh by mohl být zajímavý, nebýt mizerného scénáře a režisér se taky nevytáhl. Některé přestřelky jsou silně úsměvné, např. hned ta první, dva maníci běhaj po prázdné ulici asi 6 minut jak myši v bludišti a střílej po sobě ostošest, kryjou se na nesmyslných místech atd., Nero střílí z pušky od boku, chtěl bych vidět co by trefil. V jedné osadě je barmanka, odjedou do jiné osady a sotva do ní přijedou, je u nich ta barmanka, odjedou z této osady a po cestě opět potkaj tu barmanku, jak to ta holka sakra dělá? Hudba je nic moc, kromě těch dvou zmíněných skladeb, které jsou naopak super, zvláštní. S Djangem to nemá nic společného, tedy kromě Nera a žánru.

plakát

Agent Cody Banks (2003) 

Pro děti si myslím že je to v pohodě, pro ostatní kolem průměru až podprůměru, ta třetí hvězdička je za Angie Harmon :o)

plakát

Agent z vesmíru (2007) 

Dacascose mám rád z dob 90tkových béček, ale tohle je trapárna a pokud na to chcete mrknout jen kvůli bitkám, tak ani tak se to nevyplatí. Pár kopanců tu je, ale fakt pár a choreografie a střih nic moc, víc se tady střílí. Většinou se skopne nějakej bezvýznamnej poskok, když už nastane situace kdy by si to mohli ve férovým a delším souboji rozdat dva maníci, tak se scénárista rozhodne, že je Dacascos jako slabší a bude dostávat jen na budku a pak protivníka odbouchne, nebo tak něco, nechápu. Děj téměř nulový, logika v záporu. Zane přibral a skoro sem ho nepoznal.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Výbornej seriál, ale první díl druhé série překonává všechny meze, tahle epizoda nemá konkurenci nikde :o) Edit. Za čtvrtou řadu strhávám jednu hvězdu, bohužel ubylo vtipu.

plakát

AKA (2023) 

Slušná žánrovka, která nepřináší nic nového, ale když dojde na akci, tak je sympaticky kontaktní, hlavní hrdina správná mašina. Lepší 3 hvězdy.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Na novou Alenku se celkem dobře kouká, hlavně ze začátku, H. B. Carter vypadá suprově a chování rozmazleného fracka jí jde skvěle, ovšem později zjistíte, že to je tak všechno. Příběh nepřekvapí, rozdělení na šachové figurky černá=špatná, bílá=dobrá, nic mezi tím, závěrečný drak a souboj skoro jak z Pána prstenů (ovšem ne kvalitou, nemá to moc velkou akční dynamiku), nevím jestli to dali do správného filmu, chvílema jsem se prostě nudil. Digitální triky silně rozporuplné, něco vypadá opravdu hezky, ale např. Srdcový kluk vypadal skoro pořád hrozně digitálně a dost to rušilo. Radši bych aby Burton natočil zase něco svého, klidně dvojku Beetlejuice :o)