Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Když se vám podaří přežít první dva díly a máte dost kuráže na třetí, tak uděláte dobře ... pak už to má spád, super atmosféru a vše, co temný případ mám mít. Za těch pár slabších dílů hvězdička dolu.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Jedním slovem? Hustý! Když už si myslíte, že to víc sviňárna být nemůže, tak vás přesvědčí o opaku ... výborná muzika, kamera, střih, Spacey ... Parádička, víc takových.

plakát

Šťastné údolí (2014) (seriál) 

Minisérie 6 dílů (zde podle mě chybně uvedeno, že jsou díly 3). První 4 díly naprosto super, má to příběh, spád, super herecké výkony, vtip ... Poslední dva díly se mohly spojit do jednoho, oba byly zbytečně zdlouhavé, takže za to o hvězdičku méně.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Dejvičáky mám ráda, ale tomuhle prostě NĚCO chybělo ... První půlka dobrý, ale ve druhé jsem se přistihla, že se nudím. Váhala jsem mezi 2-3, nakonec o hvězdičku víc za moje oblíbené herce.

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Jak už název napovídá, Vše je ztraceno a to včetně 106 minut vašeho života. Dala bych to mezi komedie, dlouho jsem se tak nezasmála. S kámošema jezdíme na jachtu, tak jsme na to šli do kina. No, větší hovadinu jsem neviděla. Nesmyslný scény - před bouřkou se fakt nestaráte o to, jestli jste oholený a když se s váma 3x otočí loď už vám to taky přijde divný, navíc když se ještě ke všemu otočí otevřený člun ve kterém máte všechny věci, které tam po vrácení do původní polohy zůstanou, to už je na budku. Když už se konečně asi po hodině všech těch útrap břinkne Robert do hlavy a kolega po mé levici prohlásí „no toto trvalo“, to už brečím smíchy. Zrzouna mám ráda, ale hrát už by neměl, tohle byla ostuda. Jeho zdlouhavé pohledy nikam, to byl fakt výkon, ale pro ty co se vydrželi dívat až do konce. Jedno se tomu nedá upřít, na takový film nikdy nezapomenu :-)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Asi špatná konstelace hvězd, ale za mě jedno velké FUCK! Koukat tři hodiny na obarvenýho DiCapria (a to ho mám fakt ráda), který jen fetuje a xxx. Scorsese mě zklamal, jeho Skrytá identita, Prokletý ostrov ad., bomba, ale tohle bylo jak co? První hodina naprosto zbytečná, zbytek pomatený, strašný střih, nesmyslný dialogy. Leo herecky docela vyniká, ale to v takový skvadře neni moc těžký. Třeba se s odstupem času na to ještě jednou mkrnu, zatím ale jen jedna hvězdička za scénu v country clubu a s Lambem. Ta se hodně povedla, ze tří hodin je to ale docela málo. Druhá hvězdička za Lea a možná trochu kameru, abych zas nebyla úplně negativní. A to jsem se na tenhle film tak moc těšila ...

plakát

Few Words (2012) 

Dobře, tak jen pár slov ... V příštím životě, až se zbavím pudu sebezáchovy, tak chci být jako "oni" ... ski, prkno, to je fuk ... jen si tak jezdit a vnímat jen přírodu a ve vlastním dokumentu neprohodit ani těch pár slov, protože za mě budou mluvit činy (nebo kámoši). Moc pěkný, nádherně natočený, dech beroucí, hned bych někam vyrazila ... třeba do hor :-)

plakát

Láska s výstrahou (2002) 

Průhlednější než 80g papír – nesnáší se, zamilují se, pohádají se, udobří se ... to už tady bylo milionkrát, chce to něco víc a to i u romanťárny. Dvě hvězdičky za moje oblíbence Hugha a Sandru a pár vtipných dialogů. Pro mě velká nuda a kdybych nebyla líná vstát (ntb mám vedle TV, musím vypínat ručně), tak jsem své trápení utla už někde v půlce.