Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Memento

Memento (2000)

Ráno se probudíte a nevíte nic. Jen své jméno a že Vaši ženu zavraždil Johny G. Když film začiná vše končí. Když film končí vše začiná. Pro mě nejoriginálnější snímek, jaký jsem kdy viděl .Oči se bojíte odtrhnout od obrazovky, aby Vám náhodou něco neuteklo. Bojíte se film pauznout, aby jste cestou na záchod nezapoměli scénu co jste sledovali. Scénář, režie, hlavní herec - to vše na výbornou. Nedá se hodnotit jinak než *****

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

The Prestige byl první film od Nolana, který jsem měl tu čest shlédnout. Před skouknutím jsem o filmu věděl jediné a to, že je o "kouzlech". Čekal jsem lehkou oddychovku, ale to co mě ve 135 minutách potkalo opravdu ne.Nádherný snímek u, kterého až do konce filmu nevíte kdo je ten "hodný". The Prestige jsem viděl snad 10x a přesto mě nepřestal bavit a nalézám v něm stále něco nového, něco co mě ze zvědavosti donutí si ho pustit znovu, abych si to dal dohromady. Proto hodnotím plným počtem ***** a doporučuji všem!

Počátek

Počátek (2010)

Nolan je prostě jeden z nejdokonalejších režisérů. Inception mi natolik zamotalo hlavu, že si film dokola přehrávám v paměti. Chci víc takových filmů!!!

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Perfektní režie, hudba, atmosféra, příběh. Jediný co se dá filmu vytknout je délka. Myslím, že mít tak o 50 minut více, bylo by to ideální. Sice neustále budete sledovat časomíru, ale z jiného důvodu než u jiných filmů. Ne z nudy, ale proto že se chcete ujistit, že film ještě nějakých aspoň 60 minut poběží. Není co říct. Vše už bylo řečeno a já mohu jen doporučit a říct toto: Jeden z nejlepší filmů a Zack Snyder nám ještě ukáže co v něm je. 5* PS:Ještě musím dodat pár bodů: 1) Soundtrack opravdu vynikajicí. Osobně vyznávám jiný styl hudby, ale ten soundtrack mě nějak chytnul. Při poslechu Vám nádherně připomene jednotlivé scény. 2)Musím přiznat, že Watchmen má těch bojovek opravdu málo, ale kvalitu filmu to nesníží, spíše bych řekl opak. Každý si toho svého hrdinu najde a úplně se s ním stotožní. Kdo neuvidí, nepochopí.