Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Mój sąsiad Adolf (2022) 

Mezi příčkami plotu čeká na zjevení největšího nepřítele světa.

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Proč takové hodnocení? Jednoduše protože, že jsem čekal něco, z čeho mě bude bolet mysl a oči ještě dva dny. Film jakým si vyprávěním jedenáctiletého kluka, který se protlouká peripetiemi všedního školáckého života na jihu Čech. A to od prvního zaláskování až po rodinné problémy svého nejlepšího kamaráda. Točeno z první osoby (film vytvořen záběry hlavního hrdiny), takže autentičnost filmu bylo více jak dostačující. Hlavní představitel, jakožto neznámá tvář, na měl udělal dojem a možná se u něj dočkáme více. Na první dílo Jířího Mádla nemám, co vytknout, scénář bez obscénních nucených vtipů. Závěr úžasný. A v každém v sále zanechal stopu. Pozn.: U plakátu mohl být více kreativnější. FebioFest 2014

plakát

Elysium (2013) 

Jde vidět, že o se zde stál stejný člověk o visáž. Od epický záběrů zdevastovaného našeho světa, po Elysium, kde si Ti vybraní bohatí, žijí neposkvrnění život. Škoda, že tam Jodie neměla víc prostoru.

plakát

Český žurnál - Život a smrt v Tanvaldu (2013) (epizoda) 

Film je zajímavou sondou českého obyvatelstva. Člověk by si měl dávat pozor na hubu, ale ne všichni jsou mají projevy rasismu a nesnášenlivosti k romské komunitě. I když film teoreticky nevyřeší nica ani reportáž to není, tak pěknou ukázkou českého soužití.

plakát

Paralelní světy (2012) 

Když pomineme romantickou zápletku, tak toto je vskutku skvost. Tak nápaditý film, se skvělým technickým zpracováním bez větších fyzikálních nesrovnalostí jsem dlouho nespatřil. Juan Solanas vymyslel opravdu bravurním dílo. Pro mě film bez hluchých míst a do teď mám ukroucenej krk.

plakát

Transamerika (2005) 

Otec - syn, otec = matka, syn - matka. Jaký má tohle rozuzlení to ví snad jen Ježíš

plakát

První den zbytku tvýho života (2008) 

Velmi nenucené, místy vtipné a někdy dramatické. Žádný patos, palec nahoru. Film ukazující rodinu ve všem zlém i dobrém, i když zde více zobrazuje to zlé.

plakát

10 položek a méně (2006) 

Velmi osvěžující a příjemný film. Za takové filmy můžu jen děkovat.