Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 324)

plakát

ABCD ekologie aneb Životabudič (2001) (seriál) 

Taková blbost spíš pro děti ,ale i já se na to někdy rád podíval ,jak chránit životní prostředí podané vtipnou formou hlavních protagonistů.

plakát

Abeceda hvězd (2002) (pořad) 

Další ze zábavných pořadů na veřejnoprávní tv. Moderátoři stejný jako v Šanci. Místy humorné někdy méně, přesto solidní zábava.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Tohle si můžou dovolit asi jen američani udělat ze svého prezidenta lovce upírů. Nedovedu si představit že by něco podobného mohlo vzniknout u nás. Ale nemůžu si pomoc já se dobře bavil. Plné akce i humoru, upíři taky pěkný, jen upiři klidně vegetí za bílého dne jako by jim to nevadilo, přitom všude jinde je denní světlo zabíjí. ale když už muže být lovec prezident, tak hold i upíři můžou na světlo.

plakát

Absolutní moc (1997) 

Pěkný film o tom kam až ,může sahat moc. Zloděj vykrade dům , jenže se tam v ten samý moment vratí majitelka s opilým prezidentem USA, který se chová dost surově až musí zasáhnout ochranka , výsledek je ona mladá majitelka je mrtvá. Samozřejmě se to snaží všichni ututlat. Pouze zloděj oněmž nikdo neví to všechno vidí a má důkaz a co ted s tím? Dělat, že se ho to netýká a nebo se pokusit s tím něco udělat. Rozhodně se pro druhou formu, ale zahrávat si na tak horkém písečku není jen tak. Velice husté drama, kdy je ten největší padouch sám prezident USA je docela odvaha.

plakát

Absolventka (2009) 

Romantické komedie mě moc neberou, ale tohle se celkem nechalo, asi proto, že ta romantika až takovou roli nehraje. Krásná a příjemná Alexis tomu dodá ten potřebný náboj na to, aby se člověk vůbec podíval. Na odpoledne naprosto ideální podívaná neurazí a celkem pobaví. Ps- ten její brácha vypadal jako dement.

plakát

Acolytes (2008) 

Na béčko velice slušný horor. Který má docela netradiční zápletku, kdy trojice pubertáků vydírá vraha, aby zabil jiného hajzla co je kdysi zneužil. Ale ono je to tak zvláštně propletené až je to zajímavé. Nepopírám, že ty školáci mě docela sral..., ještě k tomu trojka, která logicky nejde do páru. Docela by mě zajímalo co jejich rodiče, přišlo mě jako když si dělaj co a kdy chtějí. Naštěstí to u hororů končí pěkně.... K tomu prostředí sluné Austrálie, tomu dodá jiný rozměr.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Jeden z nejlepších českých filmů. Parodie, která baví od začítku až do konce. Trojice hlavních protagonistů je naprosto přesvědčivá záporák Kopecký bezchybný. Dočolomaský jako hlavní kladas a neomylný detektiv nemá chybu. A jeho kolega Hrušínský jako svérázný český komisař, co má rád Plzeň a uzeniny je k popukání. K tomu "výborné pampeliškové víno". Prostě nádhera. Do toho prostředí první republiky či konce mocnářství jenom umocnuje krásu a poetičnost filmu.

plakát

Adopce smrti (2011) (TV film) 

Další film o adoptovaném dítěti . Tady sice dítě je relativně v pořádku, ale zato ho chce zpátky jeho matka, jenže je mrtvá a jen tak si to nedá vysvětlit. Atmosféra poměrně nudná a děj ohraný a nezáživný.

plakát

Advokátka Věra (1937) 

Žena chce být advokátkou ,proč né v dnešní době ,ale tenkrát né. A tak si otevře kancelář jenže advokátku nikdo nechce a ona nemá klienty.Až jí rodiče obstarají zastupování zločince jenže je to opravdu zločinec.... Příjemná komedie s O.Novým a T.Grosslichtovou.

plakát

Aenigma (1987) 

Solidní Lucio horor. Dívka Kathy se díky vtipu ostatních spolužaček dostane až pod kolo jedoucímu autu a je v komatu. Následně přichází na internát jiná dívka poněkud živější ,ale záhy se začnou dít divné věci a lidi umírají. Ale kdo za tím stojí? Vždy ,když někdo umře Kathy v komatu vykazuje známky emocí což je hodně divné. Ale i nová studentka se chová divně. A do toho je tma retardovaná matka Kathy ,která dělá uklízečku v tom samém internátu. Mladý lékař se snaží zjistit co za tím stojí. Nakonec si nejvíc užívá s krásnýma studentkama. Ty šneci byli super. Solidní atmosféra povedený béčko.