Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy

Oblíbené seriály (10)

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Nejlepší série pro mě byla první, které bych dal 95%. Druhá a třetí by si zasloužila 85%. Jinak herce vybrali skvěle a nejlepší ze všech herců pro mě byla nejlepší Millie Bobby Brown, která mí i přes svůj nízký věk velmi velký talent. Už se vážně těším na čtvrtou sérii a doufám, že se bude rovnat té první a na další příběh naší hlavní party z města Hawkins a doufám, že z mysteriózně fantasy příběhu se nestane další Rychle a zběsile, ale pokud ano, tak s tím bohužel nic neudělám a budu si alespoň užívat krásný příběh z prvních třech sérií. Když to sečtu a vydělím, tak si zatím celý seriál vysloužil krásných 88,33%.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Úžasný seriál. Parta 5 bláznů z New Yorku, kteří k sobě prostě sedí. Celý příběh je skvěle zpracovaný a moc mě bavil. Tento seriál vážně doporučuju všem, kteří mají rádi komedie. Při sledování prožijete všechny emoce. Jak radost, tak smutek, starost, atd. Celkově je to jeden z nejlepších seriálů i přes ten dost kostrbatý a horší konec. Jako malý jsem od rodičů dostal první sérii a doslova jsem na tomhle seriálu vyrostl a pouštím si ho až do teď. Dávám mu krásných 95%.

Malý Sheldon

Malý Sheldon (2017)

Krásné pokračování Teorie velkého třesku. Sice mě štve, že si hodně věcí oproti Teorii odporuje, ale i tak je to krásné příběhy Malého Sheldona a celé jeho rodiny. Úplně úžasná postava je Sheldonova sestra Missy (Raegan Revord) a jeho babička (Annie Pottsová). Celkově má seriál krásnou retro atmosféru, která mi sedla a i přes to, že na to hodně lidí nadává, tak mě osobně se mi to zatraceně líbí. Sice to není zas tak dobré, jako teorie velkého třesku, ale i přes to je to stále skvělý a dost zábavný seriál, který bych si každému doporučil pustit, protože vás to bude zaručeně bavit. Celkově seriálu dávám 85%.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Když jsem si pustil první díl, tak mě to tak vtáhlo do děje, že jsem to brzy celé dokoukal, ale k poslední sérii můžu napsat pouze 1 slovo a to je PROČ? celý seriál byl úžasný a vážně jsem ho miloval, ale proč to musela poslední série tak pomrvit? I přes to, jak mi to poslední série zkazila, tak jsem si celý seriál vážně užil a nelituji toho, že jsem u GoT strávil tolik času. Každému bych ten seriál doporučil shlédnout, protože vás to bude vážně bavit. I přes to, že poslední série by si nezasloužila ani 40%, tak celkově bych GoT dal 85%.

Brickleberry

Brickleberry (2012)

Brickleberry miluji. Zamilujete si ho taky, když zbožňujete nekorektní humor, který je někdy až přes čáru. Bohužel takových seriálů je čím dál méně a v této přehnaně tolerantní době, když už nemůžete skoro nic říct, už se takové seriály zakazují a nebudou se dále vyrábět. Hodnocení bych dal 90%.