Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (3 529)

plakát

Absolvent (1967) 

Konečně jsem se dostal této 60kové klasice. Určitě skvělý debit pro Dustina Hoffmana. Možná, že to tehdy bořilo nějaká společenská tabu, ale dnes to na mě působí jako normální lehce střelený film. Určitě musím vyzdvihnout skvělou hudbu. Celé je to o chybném úsudku jednoho mladíka, který se zaplete se starší dámou, a to vyústí v řadu nepříjemností. Nakonec ale dostává prostor nespoutaná láska, díky které dokáže nemožné. Konec je vážně dost ujetý. Člověk se u toho i pobaví. Určitě je na to často odkazováno i v jiných snímcích, prostě legendární... "Zavolám policii!"

plakát

Absurdistán (2006) 

Opravdová sranda. Úplně průměrný Američan Joe se nechá zamrazit a probudí se až za 500 let. Lidstvo za tu dobu naprosto zdegenerovalo. A on po zvládnutí naprosto primitivního testu zjišťuje, že je nejchytřejší člověk na světě. Společně s prostitutkou z jeho doby se snaží dostat zpět. Ale svět je na tom opravdu špatně. Prezident Spojených států je bývalý wrestler a porno herec. Celá vláda je složená z dementů. A všichni lidi jsou zaměstnaní ve firmě na energeťák. Neumějí si ani nic vypěstovat, protože tím energeťákem všechno zalévají. A když jim Joe řekne, ať to zalijí vodou, odpoví mu: "To myslíš jako ze záchodu?" :D Nakonec ale zjistí, že žádný stroj času neexistuje a zůstane i se svou přítelkyní v budoucnosti.

plakát

AC/DC - Big Gun (1993) (hudební videoklip) 

Super song k filmu Poslední akční hrdina s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli.

plakát

Action Man (2000) (seriál) 

Jako malý jsem to sledoval, pěkná ujeťárna s touto hračkou. Všechno je to na ale jedno brdo.

plakát

Adam všechno zkazí (2015) (seriál) 

Docela vtipný rádoby vědecký pořad, ve kterém se dozvíme spoustu zajímavých informací. Bez ohledu na to, jestli jsou pravdivé nebo ne...

plakát

Ad Astra (2019) 

Na tento film jsem se dost těšil. Sice je dost jiný, než jsem čekal, ale zklamaný z něj nejsem. Možná mi tam vadila občasná absence respektování fyzikálních zákonů nebo pár děr ve scénáři. Taky jsem čekal ke konci nějaký zásadnější zvrat, protože mě tam nic moc nepřekvapilo. I tak je tam ale pár povedených akčních scén. Děj se odehrává ve vzdálené, kdy lidé postupně kolonizují Sluneční soustavu a vydávají se až na její okraj. Brad Pitt hraje astronauta, jehož otec tuto misi kdysi podnikl, ale už se z í nevrátil. Je tedy pověřen úkolem, aby se pokusil svého otce kontaktovat. Časem ale vyplují na povrch nové okolnosti a Brad se rozhodne vzít věci do vlastních rukou. Konec mě možná trochu zklamal. Škoda, že tu Liv Tyler nedostala víc prostoru jako Bradova bývalá žena. I Tommy Lee Jones tu je jen málo. "Kapitán byl napaden!"

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Stará klasika z domácnosti této nekro rodinky Jako malý jsem to celkem žral.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Super komedie. Viděl jsem to už jako malý. Nick Carter je fakt borec! Ty jeho vyšetřovací metody. Hrušínský mu hezky sekunduje. Konvalinková byla tenkrát ještě hodně mladá. A Kopeckému role šíleného šlechtitele pochopitelně sedne. Opravdu velká masožravá květina. No a jeho další případ je zmizení Cheopsovy pyramidy. "Dar přítele Edisona." :D

plakát

A dost! (2012) (pořad) 

Jan Tuna recenzuje na Streamu různé produkty. Většinou se snaží odhalit nekalé praktiky prodejců nebo některých firem.