Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (322)

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Od jisté doby se vyhýbám filmům Woodyho Allena, ale teď jsem se odvážil ke shlédnutí tohoto. A přiznám se hned a bez mučení, že jsem byl uchvácen. Sice opět silně konverzančí "komedie", ale úchvatné. Výborní herci, skvělá španělská kytara vyplňující předěly v příběhu. Woody mě opět přinutil zkusit i jiný jeho film, dokud zase nenarazím na něco neskousnutelného.

plakát

96 hodin (2008) 

Tak výbornou akci už jsem dlouho neviděl. Film má perfektní spád, škoda že už jsem ho viděl :-)

plakát

Dvě tváře lásky (1996) 

No pro mě opravdu velmi příjemné překvapení. Jeffa Bridgese mám velmi rád, z Barbarou to mám obráceně - nicméně dohromady to zvládli parádně. Navíc velmi inteligentní scénář. Takže moc fajn romantika.

plakát

VALL-I (2008) 

Pokud se dokážete oprostit od celkem výrázného ekologického podtextu a budete mít xuť na trochu romantiky mezi roztomilými roboty, tak se nemáte čeho bát. Moc se ve filmu nemluví, ale to tentokrát vůbec není na škodu.

plakát

Tajnosti (2007) 

90%: Nemůžu jinak než s potěšením říct, krása. Velice něžný a příjemný film o už ne tolik příjemné realitě dnešního života. Nic jsem o filmu nevěděl, téměř nic jsem od něj nečekal a možná to ještě podpořilo můj dojem z filmu. Iva Bittová byla skvělá, i Karel Roden, který mě v poslední době příliš nezaujal, byl výtečný - a ani ostatní mladší herci se nemají za co stydět (spíš naopak). Všem doporučuji, věřím že spoustu z vás film potěší a zbytek přinejmenším neurazí.

plakát

Cena za něžnost (1983) 

Tak rozhodně věřím, že to není film pro širokou diváckou veřejnost! Tím se nepasuju mezi jakési filmové znalce a fajnšmekry, jen tomuto filmu prostě chybí mnoho vlastností pro masově úspěšný film potřebných. O to více ale nabízí. Musím přiznat, že i přes nepříliš rychlý spád jsem se výtečně bavil (nenudil se), smál se povedeným hláškám a komickým situacím. Herecké výkony pro mě osobně neměly chybu a i hudební stránka mi kupodivu velice sedla na notu. Doporučuju všem, aby nečekali žádný "spektakulár", ale nechali se pomalu unášet celým filmem.

plakát

Underworld: Everything Everything live (2000) (koncert) 

Tak tomuto skvostu není co vytknout. Jde o naprosto dokonalý koncert, který mě pokaždé okamžitě nabije obrovským množstvím energie. Navíc pro nás všechny, kteří jsme to zažili live, jde jistě o úžasnou vzpomínku. Doporučuju každému - dlouho u toho nevydržíte klidně sedět, slibuju :-)

plakát

Slepá svědkyně (1989) (TV film) 

Velice originalni a perfektne zahrane :-)

plakát

Interstate 60 (2002) 

90% Jednoznačně dost crazy záležitost. Věřím, že někomu to nemusí sednout, ale u mě nastal pravý opak. Velmi jsem se bavil a 2 hodiny utekly jako voda. Opravdu velké, vtipné a příjemné překvapení. Vřele doporučuju jako "oddychovku" vhodnou za zamyšlení.