Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (212)

plakát

Ať jsi kdekoliv (2018) 

Ani jednoho z hrdinů nemůžete mít rádi a nemáte se s kým ve filmu ztotožnit. Navíc se ani jedna postava během filmu nevyvíjí. Snad jen že arogantní namyšlený opilec se prvně v životě obějtuje po druhého a nechá si v samém konci filmu rozbít hubu.

plakát

Avatar (2009) 

Oč menší očekávání jsem měl, o to víc jsem byl překvapen. Užíval jsem si celých 162 minut. Nechci ale vidět všechny filmy ve 3D, to bych nevydržel.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Přiznám se že nevím čemu bych už měl dát 5/5, když ne tomuhle filmu. Paráda až do konce titulků.

plakát

Batman začíná (2005) 

Nevím co dodat tomu co napsal BoredSeal a POMO.

plakát

Bavorák (2003) 

Chtěl jsem dát původně jenom 3, ale spíš bych to viděl na 3,5. Takže upravuji na 4.

plakát

Belgica (2016) 

Na konci filmu jsem měl pocit že jsem to celé prožil. Skvělá hudba, až po filmu jsem zjistil že všechna pochází od Soulwax. Ve filmu zní mnohlem lépe než na soundtracku. Film je vždycky lepší v kině než v televizi nebo na monitoru, ale tady to platí úplně nejvíc.

plakát

Bez kalhot (2012) 

Zajímavé je, jak jsou striptérky ve filmech obvykle v roli obětí pasáků, blbých manželů, zkrátka ženy ze dna společnosti. Zde je prostředí a život striptérů představen jako nekonečný mejdan. Když jsem dal 4 Jeffovi, který žije s matkou, nemohu je dát i tady. Ale tak jako ty 4 Jeffovo jsou spíš 4,5 jsou tyhle 3 také o polovinu lepší. Zhruba 30 minut před koncem jsem se podíval na hodinky, trochu se to zpomalilo. Myslím že kdyby se to o 15 minut zkrátilo, asi by to filmu pomohlo.

plakát

Běžící muž (1987) 

Filmy jako je tenhle ve mě evokují vzpomínky na dobu, kdy jsme se slezli na koleji v jednom pokoji, někdo přitáhl video a pouštěli jsme si tyhle béčka s "ruským dabingem". Pro ty co neví, tak to jeden člověk, celkem znuděným hlasem daboval všechny postavy. Takže za mě 4 hvězdy.

plakát

Bigbít (1998) (seriál) 

Tenhle dokumentární epos je úplně nejvíc. Začíná to hudbou mých rodičů a končí to v mých dvaceti letech. Je to pro mě neuvěřitelný retro a připomenutí toho co jsem kdy poslouchal. Nejraději mám ty díly o "nové vlně".

plakát

Bílý stín (2013) 

Být jiný je téměř všude problém. Ale být jiný v zemi, kde lidé chodí běžně pro rady a pomoc k šamanovi, je problém ještě větší. Obzvlášť, když podle šamanů ruka albína dopomůže k penězům, vlasy zase pomohou při rybolovu. Díky tomu lze pak prodat tělo albína za 75 000 dolarů. Být albínem v Africe znamená být lovnou zvěří.