Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (79)

plakát

Krotitelé duchů (2016) odpad!

Toho, čeho jsem se bál, opravdu nastalo. Naprosto nevyužitý potenciál filmu, trapný humor, příběh nula. Herecké výkony není nutné komentovat, navíc obsadit dvě obézní herečky do hlavních rolí to musí mít režisér opravdu koule. Herecký výkon v podání Melissa McCarthy mě naprosto odrovnal, nejen, že je to naprosto nesympatická herečka, ale její vtipné pasáže nebyly absolutně vůbec vtipné. Jedním slovem odpad, lituji toho, že jsem vůbec na ten film šel do kina, ale jako velký fanda původních krotitelů jsem to hold musel risknout.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) odpad!

Co tohle mělo znamenat? Nevím jestli to měla být snaha o drama nebo komedii. Od první minuty do poslední jsem pořád čekal, že by se něco mohlo přece jenom dít, ale toho jsem se nedočkal. Ještě, že na žádné české filmy nechodím do kina, za tohle dát peníze tak si ty ruce radši uříznu.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) 

Nemůžu si pomoct, ale musím na tento stupidní pořad reagovat. Ali absolutně nevhodný do tv, žádné charisma, humor na bodu mrazu a uspávací hlas. Holka, která hrála asi leda tak člověče nezlob se, která nemá o hraní ani minimální znalosti, holka která je v pořadu pouze pro okrasu, když promluví (to se jen tak nestává) nedává její vyjadřování prakticky žádný smysl. Ostatní lidi raději ani nekomentuji snad jen Martin s baretem se hodí do pořadu, ať už vyjadřováním tak hlasem. Hodně špatný pokus o vtip a doplnit partu slovákama, aby náhodou slováci nebyli ochuzeni o "opravdu kvalitní zábavu". Jedna hvězda pouze za snahu...

plakát

Kameňák 4 (2013) 

Tak opět tu máme přehled vyhaslých hvězd z novy. Samozřejmě jsem očekával nudné a tupé vtipy, které vlastně ani nejsou vtipné, ale dočkal jsem se nakonec velmi otřesného zážitku. Nejprve protekční spratek Novotný následován protekčním spratkem Žilkové a zakončeno zkrachovalcem Pomejem.

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

Tak tohle mě odzbrojilo :-D ono nestačí 3 malý mrchy, který mají ještě otravnější hlasy, oni ještě přidají další 3, který mluví ještě slovensky to je teda gól :-D vymývání dětských mozků pokračuje :-(

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Tohle už snad nemá obdoby. Nekonečně se opakující trapné fórry, neustále se opakující, zrychlené záběry, neustále opakující příjmení faráře a k tomu všemu i natočení pokračování v roce 2014 to už je česká kinematografie takhle v prd..li ?!!! Po šíleně trapných kameňácích ještě trapnější slátanina k tomu navíc trvající dvě hodiny, kdybych se na to díval v kině tak po půl hodině odcházím. Kdo se na to chce podívat, tak ať si připraví silná antidepresiva a flašku chlastu jinak se to přežít nedá.

plakát

Piraňa 3D (2010) 

Toto je doslova a do písmene komedie nikoliv horor :-D Pokud hodnotím jako horor tak je to 1,5 hvězdy, ale jako komedie jsou to jasné 3 hvězdy, dlouho jsem se takhle nezasmál. Jo a abych nezapomněl ty gumové ryby byly stejně nejlepší :-D

plakát

Atlas mraků (2012) 

Tak to už se mi opravdu dlouho nestalo, abych si po skončení filmu řekl: " sakra o čem ten film vůbec byl ". Přehnaně zpatlaný děj x dějových linií. Pro běžného diváka spíše nepochopitelný, film navíc trvající skoro 3 hodiny.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Konečně super animák z prostředí arcade automatů :-) Jediné co mě opravdu nesedlo byl dabing padesátileté Žilkové, která mluví malou holčičku,.to mi opravdu trhalo uši.

plakát

8MM 2 (2005) 

Když jsem narazil na tenhle film, tak jsem se opravdu těšil na pokračování skvélého thrilleru v čele s Cagem. Po zhruba 10 minutách jsem pochopil, že se jedná jen o další film parazitující na známém filmu. Podívat se na to opravdu nechalo, škoda jen, že kompletní zápletku jsem rozlouskl již po dvaceti minutách.