Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (606)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi bol pred rokmi tento film tak očakávaný, že zákonite musel sklamať, ani si to príliš nepamätám. Ako výplachová oddychovka na letný večer svoj účel splní. Má atmosféru osemdesiatok, čím výsledok čiastočne pôsobí tak, akoby film robil Reitman tesne po svojich pôvodných filmoch ako jeho ženskú verziu. Lenže Feig nedokáže príbeh prerozprávať napínavejšie a svojim hrdinkám vkladať do úst vtipnejšie repliky. To je vlastne celý, ale dosť výrazný problém. Skrátka týchto Krotiteľov duchov si málokto bude púšťať pravidelne, ako robia mnohí pri Reitmanových kultovkách. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že ten žánr komedie by na databázích měli škrtnout, jelikož mě ty gagy absolutně míjely, pak se to naštěstí trošku zlepšilo. Celkově je to tedy opravdu hrozná parta (Kate McKinnon mi naprosto pila krev a už jí nechci nikdy vidět!, ačkoli když jsem jí pak viděl v Saturday Night live, tak to tak strašné nebylo jako tady), ale i přes ty průtahy a vlnu obrovské nevole (Leslie Jones to chudák brutálně odnesla) jsem k filmu chtěl přistoupit střízlivě a pokud možno si na něm najít to dobré, protože Paul Feig sice natočil několik veleprůměrných komedií v podobném stylu, ovšem loňský Špion mi poměrně sedl. Co musím na filmu pochvátit je barevný filtr (který mi stejně skvěle sedl u Amazing Spider-man 2) a velmi povedené triky, které v samotném finále zachraňují co se dá a trošku maskují absenci původní party a soustředí se prostě na zavilý boj Ghostbusters s přízraky. Celkově to ale asi lépe dopadnout nemohlo a onen pověstný hřebíček do rakve byl v létě přibit velice pevně a nevyvratelně. PS : Z cameí potěšil snad jen Bill Murray a třeba štěk Dana Aykroyda je naprostý výsměch. PPS : Ta barevná paleta soňáků se mi hodně líbí a třeba Marvel může jen závidět. 6/10 ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Realita vs internet. V kině: nepřetržitá salva smíchu jako na běžícím pásu, neustálé nadšení z toho, jak je to dobře překlopené do současnosti, jak báječná jsou camea a požehnání původního týmu (chyběl mi jen Peter MacNicol), jaký je tu gejzír zjevných i chytrých narážek na současnou i tehdejší popkulturu (jedny z nejlepších puzzle jsou dva filmy Patricka Swayzeho). A co je nejvíc, z čehož by měly zatleskat všechny sufražetky celého světa, jak výborně fungují reverzní role včetně blbého blondýna. Na internetu: "Holčičí Ghostbuisters s Melissou McCarthy? To netolerujeme." Takže soudný divák si může hodit korunou ;) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TĚŠÍTE SE, JAK ZACHRÁNÍME NEW YORK!? HŮŮŮ...“ /// Kravky co lověj duchy… ty pičo – 2 a čtvrt hodiny! (nemáš vole čumět na extended verzi!) To musej mít co ukazovat (– hlavně ne vobnaženou Mellisu!). No nemaj. Jen melou a melou (sračky). Snad až začne ta velká šou, kterou připravuje ten údržbář, trpící (oprávněným) pocitem méněcennosti… Ovšem do tý doby (jasně už jsi říkal melou sračky…) - a místy je to ještě horší! Nemá to tempo, není to ftipný, akce málo a je to moc dlouhý. Nezáživný (nudný) postavy (ten Hemsworth už taky vleze do všeho!). Film pro skalní Melissino publikum, který ani nemůže vocenit štěky starý party. I když, proč Bill Murray hraje postavu, která na duchy nevěří?… aha, aby to byla sranda. Tak to je (taky) proti přírodě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Usínám, vstávám, snídám, učím se, masturbuju s Melissou McCarthy 2.) Vypustil jsem ducha. Dvě hodiny jsme se tomu smáli, Mirek pak sestrojil takovej přístroj a … 3.) Thx za titule „westside“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct? Po traileru jsem si říkal že film nezkouknu, ale po čase jsem řekl "seru na to" a zkoukl to a film dopadl tak nějak jak jsem si myslel. Za 1) ženy jako Krotitelky mi nevadily, ale vadily mi jejich postavy. Máme tu rádoby drsnou ženskou(která má ale asi jako jediná cool scénu), tlustou ženskou v podání nesympatické McCarthy která se jen zajímá kolik má knedlíků v polívce(like WTF), vědátorku která je klišé a totálně mě nezajímala no a černošku. Všimly jste si že jsem nenapsal jejich jména? To protože si je nepamatuju, v původních GB jsem si pamatoval všechny, byly to sice taky klišé postavy, ale byly vtipný, dobře zahraný a člověk se s nima lépe ztotožnil, tady ani náhodou. A co má bejt postava Hemswortha? Udělat z něj idiota a jen jakýsi sex produkt? S humorem to taky dost vázne, zasmál jsem se 2x a ani jednou to nebylo díky samotným krotitelkám. Celej film měl bejt postaven na Benniem který donášel jídlo, jediná vtipná postava(pak jsem se zasmál ještě u sprejera a to vymyšlení loga bylo popravdě dobré). Jinak se humor většinou skládá z opakování kdy jedna krotitelka je furt od slizu, nebo McCarty si stěžuje na ty podělaný knedlíky. Další "humor" je že se někdo vždycky přeřekne. Hlavní padouch....Ty vole tak to je něco nepamatuju si jméno, sotva vím jak vypadal jenom vím že se chce pomstít protože byl šikanovanej. Really? Takhle slabého padoucha jsem hodně dlouho neviděl. Efekty byly dobré, ale opět v původním duchové nebyly vidět celý tady ano, a vypadají jako kdyby utekly ze Scooby-doo. Uvodní znělka je tu použita 2x a vždy asi tak 5 vteřin, když nepočítám závěrečný titulky. Celkově nejsem zklamanej, dostal jsem co jsem čekal, slaboduchou komedii s minimálním humorem a hodně ale opravdu HODNĚ malou snahu. Takže 1* je za efekty a 1* za camea. Nebýt tohohle film se řítí do odpadu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (20)

  • Po negativních ohlasech na trailer začala společnost Sony mazat negativní komentáře a obvinila kritiky z misogynie. (L_O_U_S)
  • Melissa McCarthy (Abby Yates) v rozhovoru prozradila, že ona i její herecké kolegyně byly překvapené improvizačními schopnostmi Chrise Hemswortha (Kevin). Mnoho svých vtipných replik si totiž vymýšlel sám. (Nikitera)
  • Když Patty (Leslie Jones) doveze jako vozidlo pohřební vůz, začne říkat: „Ty máš auto! Ty máš auto!“ Jedná se o narážku na Oprah Show (od r. 1986), kde v jednom z nejslavnějších dílů moderátorka darovala každému v obecenstvu auto. (HonzaR.)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama