Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do spárů nemilosrdného podsvětí plného peep shows, erotických klubů a sexu po internetu vstupuje ctižádostivý politik David Huxley (Johnathon Schaech Krevní pouto), který tím může ztratit vše. Je totiž tajně natočen během žhavých hrátek se svou snoubenkou Tish (Lori Heuring - Mulholland Drive) a překrásnou mladou modelkou (Zita Görög - Underworld). David teď musí dostat vyděrače, který po něm chce za negativy nehorázné peníze. Ale když honba za vyděračem končí vraždou a David je unesen, jeho snoubence Tish nezbývá než výkupné 5 milionů sehnat. Jinak přijde její milenec o slibnou kariéru nebo dokonce o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Luke55 

všechny recenze uživatele

Nevím,kde začít s kritikou.Proč s kritikou?Protože tenhle film je od začátku až do konce úplná kravina.Je to zdlouhavé,je to nudné,má to dlouho dopředu tušenou pointu,je to prostě blbost.Pohybuje se to někde mezi soft-pornem a detektivkou a opravdu netuším proč se to jmenuje 8mm.S původním filmem to společného asi tolik jako Paris Hilton s Matkou Terezou.Asi se ted ptáte proč ty 2*.Tak zaprvé protože jsem chlap a tak ocenuju,že tam hrajou nahé,pěkné ženské(takže pro holky o * méně) a ta druhá je za celkem solidní soundtrack.40% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Totální směs klišé,již mnohokrát viděné scény,nuda,tisíckrát omletá pointa,MIZERNÉ herecké výkony.Nenechte se omámit názvem,který slibuje nepřímé pokračování výborných Cageových 8mm,tohle je totálně nepovedená kriminálka bez špetky napětí,bez jakékoliv slibované erotické dusnosti,po temnotě,která se dala v jedničce přímo krájet,zde není ani památky,prostě provar,a prvních 8mm si skutečně zasluhovali lepší zastoupení(ikdyž on je vlastně vůbec nesmysl,že 8mm má vůbec nějaké pokračování!!!) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Eroticky thriller s priemernou zapletkou ale vzrusujucimi erotickymi scenami a mnozstvom sexy zien. Skoda len toho zaveru. Teda pointa je zabavna, ale spôsob jej odhalenia je tak velka nahoda, ze nic trapnejsie uz vymysliet neslo. To ze tento film nema nic spolocne po dejovej stranke ale ani stylom s filmom 8MM snad ani netreba spominat. Na jednej strane to mozno filmu uskodilo ohladom ocakavani, ale na druhej strane keby sa to nevolalo 8MM 2, tak si ten film ani nevsimnem, co by bola skoda. Na zdvihnutie nalady behom osameleho vecera to funguje dobre. 6/10 ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tákže, vůbec nechápu, jak se tento film může jmenovat 8 mm 2, kdo to dovolil? S "jedničkou" to má společného asi jako Mr.GS a humor. Pointa je jasná tak asi po půl hodince. Jediné co snad stojí za zmínku jsou lechtivé scénky a návštěva erotického klubu. Jinak ten konec mi přišel neskutečně kýčovitý, takovej chytrej týpek a dá si spicha se všemi spoluviníky v metru a ještě se všemi najednou. Scénárista asi neměl moc dobrej den. Každopádně jedna hvězdička je za nahou a krásnou brunetku a druhá za blondýnku, nic víc...Ještě bych chtěl říci, že film dávali 26.12.(sobota) a byla to v tu hodinu procentuelně nejlepší volba, což vypovídá o "kvalitě" a úrovně vysílaných filmů v TV... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

S prvním 8mm to nemá absolutně co společného, ale přišlo mi to upřímnější než ta americká šaškárna s Cagem. Bylo to uhozený, ale aspoň se člověk mrkl na nahatý maďarský pornoherečky v mainstreamovým filmu. Když jsem to viděl poprvé, nenudil jsem se , proto 2 hvězdy, až na konci jsem si říkal, že to byla docela kravina. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Tvůrci chtěli nejprve snímek pojmenovat The Velvet Side of Hell. (Terva)
  • Natáčelo se v Budapešti (Maďarsko). (BMW12)

Související novinky

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (více)

Reklama

Reklama