Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Yes Man (2008) 

Taková jednohubka na nedělní odpoledne. (Téměř) ničím neurazí, na druhou stranu ani nenadchne, ale docela slušně pobaví. = čistej průměr + 15% za Zooey;-)

plakát

Austrálie (2008) 

Dokonalost. Narozdil od mnohych jsem o filmu moc dopredu nevedel, tudiz jsem nic necekal a sel na do kina s otevrenou mysli. A dostal jsem podle me jeden z nejlepsich filmu roku, spolecne s Temnym Rytirem take jediny snimek, na ktery jsem v posledni dobe sel dvakrat. Pokud by v tom clovek rejpal, tak najde mozna nejake chyby a duvody k nespokojenosti, ale osobne si myslim ze film tohoto typu ma byt v prve rade zabavny, poutavy - coz Australie rozhodne je - a pokud k tomu jeste pridate uzasnou kameru, vypravu, sympaticke postavy i herce, trochu magicke mystiky a poutavy pribeh, vznikne uzasna pohadka, do ktere se snadno vzijete, a ze ktere se pak jen tezko clovek vraci zpet.

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Par momentu vynikajicich, nekolik uchazejicich az prumernych a zbytek nuda... Je to skoda, urcite by sel potencial vyuzit lepe, absence dokola omylanych vtipu a na tento film zbytecne dlouhe stopaze by filmu urcite prospela, ale na druhou stranu, pokud od nej neocekavate vubec nic a mate zalibu v absurdnim humoru, nezklame vas. Takze 45% a jedno velke plus za nejmenovany nakupni retezec:-)

plakát

Beavis a Butt-head dobývají Ameriku (1996) 

U tohoto filmu jsou dve moznosti : bud ho budete nenavidet a rikat si, jak tohle proboha mohl nekdo vymyslet , nebo si budete rikat to same a tyhle chrochtajici, mumlajici, sileny a naprosto dementni postavicky si stejne jako ja zamilujete:-) Cornholio rulez!!! (70%)

plakát

Já, legenda (2007) 

Šel jsem do kina natěšenej a pln očekávání, zároveň ale i s troškou nedůvěry kůli rozporuplným recenzím.Avšak dá se říct že film naplnil moje očekávání vcelku kladně. Do té doby něž se na plátně objeví Anna a Ethan je to bezpochyby na 5****, výbornou kameru, triky a celkovou atmosféru doplňuje vylidněný New York a skvělý herecký výkon Willa Smithe, nakažení vypadají opravdu strašlivě a flashbacky jsou také udělány dobře. Poté ale vše trochu zkazí konec... Jinak velice se mi líbila scéna ve které hlavní hrdina hledal svého psa. To mrazivé ticho a následný zběsilý útěk:-) Takže 90%, zaokrouhleno dolů...

plakát

30 dní dlouhá noc (2007) 

David Slade nezklamal. Po povedeném snímku V Pasti přichází s hororem s tak hustou atmosférou, že z toho člověka až mrazí. Už dlouho jsem neviděl tak vydařené scény jako tady. Například ta, kde hrdinové ujíždějí autem, na kterém se drží jeden z upírů patří podle mě k nejefektnějším scénám vůbec. Navíc vše doprovází hudba která dokonale synchronizuje s filmem a umocňuje tak zážitek ješte více. A atmosféra trvá až do poslední vteřiny závěrečných titulků. Sice po vzpamatování se z toho zážitku na tom člověk najde pár drobných chybek (např. některé nelogičnosti) ale dokonalé přeci není níc, takže dávám 90% a zaokrouhluji nahoru:-) A navíc ještě jedno plus za neamerický konec:-)

plakát

Jackass 2 (2006) 

No, je pravda že některé již zde zmiňované scénky ve filmu být nemusely, ale jinak je to skvělá zábava sledovat co ti blázni zase vymyslí:-) Akorát člověk chvílema opravdu kouká, co všehno jsou schopni udělat, někdy to vypadá opravdu nebezpečně:-)

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Zatraceně cool film, už od začátku jsem měl usměv na rtech, který mi vydržel až do konce:-) Úmyslné poškození kopie ani tolik nevadilo. Pobaví to, je to ujetý, krvavý, šílený, prostě nehorázně nabouchaný od první do poslední minuty, tak co víc si přát?:-)

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Příjemný film, není samozřejmě dokonalý ale po jeho shlédnutí má člověk nádherný hřejivý pocit. Doporučuju jako lék na jakoukoliv depku:-)

plakát

Lid versus Larry Flynt (1996) 

Kontroverzní, vtipný, napínavý a dramatický příběh o boji za svobodu. Je pravda že je to trošku slabší než Přelet nad kukaččím hnízdem, ale rozhodně nesdílím názor některých kritiků, že jde o film průměrný. Woody Harrelson zde předvádí téměř dokonalý herecký výkon, určitě nejlepší v jeho filmově kariéře a Miloš Forman se jen utvrzuje, o jak výjimečného režiséra jde (to dokazuje i fakt, že všechny jeho filmy jsou na CSFD červené:-))