Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (12)

plakát

Mikagura gakuen kumikjoku (2015) (seriál) 

Na pět hvězdiček to rozhodně nemá, ale 48 procent je podle mě zase moc málo. Hezká kresba a dobře jsem se bavil.

plakát

Fairy Tail (2009) (seriál) 

Díval jsem se na všechny nefiller díly a jsem nasraný kvůli ztrátě času, protože je repetetivní. Teď si říkáte "No, a však všechny shouneny jsou repetetivní" . Argumentuji tím, že za celou dobu neumře snad žádná postava, až na jednu jednu, ale ta je tam snad jenom pár dílů, mrtvý vstávají z mrtvých, Jenom minimální množství postav se nějak změní. Párování postav je tam jenom na lákání diváků a nic s toho nevzejde xd, Záporáci jsou udělaní primitivně a fungují asi jako, " Haha, chci zničit svět a jsem nejmocnější porazil jsem vás, ale néé síla přátelství a je poražen" a potom "Haha já chci zničit svět a jsem ještě silnější ...", nechci se opakovat. Hůmor je se začátku fajn, ale opakovaný vtip už není vtipem a navíc je dost dětinský "Ale vždyť to je pohádka " Na to odpovím, že kdyby to byla pohádka, tak by neobsahovala vulgarismy a tolik fanservisu. Pozitiva jsou, že je tu fakt kvalitní hudba, do konce s tou věží je to fajn, ale je to repetetivní.

plakát

Terrifier (2017) 

Výborná underated hororová komedie. To, že se nesnaží protagonistky bránit je zhola lež. Hlavní záporák je sadistická a velice vtipná zrůda a je perfektně napsaná i zahraná. Temné, ponuré, krvavé. Za mne nedoceněné mistrovské dílo.

plakát

Goblin Slayer (2018) (seriál) 

Pořád underated, protože do světa anime přináší spoustu nového: 1,větší neznamená lepší (Že nové star wars!), příklad to že máš 2 metrový meč neznamená, že je vždy vhodnější, nebo že i malý nepřítel může dosti zavařit. 2. Hlavní hrdina není středoškolák ani dospívající, a nemá žádné skryté ultra schopnosti pro které nic neudělal, má uvěřitelné a viditelné komplexy dokonce používá k boji strategii a navíc je celkově dobře napsaný. 3. Není tam tak moc klišé, jako jinde. Žádná postava mi nijak nevadí a ani není ani nijak uřvaná, jenom mně štvalo, jak paní elfce strašně vadilo upalování a topení, což moc smysl nedávalo. 4. Aspekt strachu a beznaděje je sem tam vidět a to je dobře. 5. Zbroj není useless, a dokonce někdo používá přilbu, což je důležitá část výzbroje a dokonce, že se oblečení i zbroj obměňuje. mínusi: Hlavním nedostatkem je sám příběh, který nijak extra nevyvinul a byl průměrný. No, snad druhá série ukáže něco více. dodatek A dialogy s hlavním hrdinou nemůžou být moc dobré, právě kvůli jeho zřejmého komplexu xd.

plakát

No Guns Life - Season 1 (2019) (série) 

Můžete mě prosím vysvětlit, proč to srovnáváte k anime, jako cowboy Bebop, které se tomuhle skoro vůbec nepodobá a navíc je to podle mně kvalitní a jde vidět, kdo to vytvořil, ale jak řekl Jeoffrey , ANO mohli to udělat lépe a dávám 5* hlavně kvůli tomu, že je to underated.