Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Buď chlap! (2023) odpad!

Nekoukatelné! Další naprosto zbytečný film (spíš dlouhá reklama na blbost). Vůbec nechápu kde se berou peníze na to natočit další totálně zbytečný film? Není to ani dobrodružný ani komedie, je to totální slátanina s trapnými neherci, hrající jak dřeva. A zase ta sbírka, Geislerová, Ramba, Chýlková a spol. ty wogo aby na mě nevykoukla Bohdalka a Janžurka... fuj nebo Holubová. Odpad! Jedinej pěknej byl ten cvičenej medvěd.

plakát

Buko (2022) 

Nakonec to nebylo tak strašný a vydržel jsem dokonce až do konce 😜 ale vidět to jednou je víc než dost.

plakát

Bullet Train (2022) 

Převeliká chujovina s rádoby vtipnýma hláškama, který jsou ale pouze trapný. Velmi slabé zastoupení LGBT+ to posílá do kolen a nejedna černá lezba zatlačí v kině slzu do neoholené tváře. Tak na tohle peníze jsou?! Kdy už konečně v Hollywoodu natočí životopisný film o Kimovi? To by byl doják! Tak snad příště....

plakát

Buranský masakr (2011) 

Jediná hvězdička za pár nápadů a buranskou angličtinu, jinak celkem propadák. Nic světoborného. Skoro na usnutí :(

plakát

Cabin Fever 2 (2009) odpad!

bez komentáře (opravdu kopec psích hovínek je mnohem zábavnější) :(

plakát

Calibre (2018) 

Víkendový poloveníčko nevyjde podle představ... mno zase taková pecka to nebyla, ale je možný že jsem nebyl ve správný mood.... slušnej průměr.

plakát

Candyman: Ďábelský přízrak (2021) odpad!

Odporný rasistický škvár! Kdo se má na takový blbosti dívat? Zase chudáci černoušci, za všechno jejich utrpení může jenom bílý muž, nikdo jiný. Tak na takovýhle aktivistický odpad se odmítám dívat. Nedalo se to ani dokoukat! Hnus.Tak to si můžou natlouct do špic.

plakát

Carnage Park (2016) 

Nakonec to nejni špatný... celkem slušný, žádný extra gore, ale dobrý!

plakát

Carnival Row - Temný bůh se probouzí (2019) (epizoda) 

Jedna hvězda za kostýmy a jedna za exteriéry - jinak je to totální sračka úplně bez děje... sice celkem dobrý herci, ale hrajou jak ponocný a ta blbka co vypadá jako kluk jenom čumí... no a ten elf i trochu šuká...a to je tak celý... no nic moc :(

plakát

Carré blanc (2011) 

Zřejmě něco uměleckého...? Začátek trochu ve stylu orwellovského 1984, ale pak už nastupuje nuda... strašně dlouhé záběry, mleté maso (dobrou chuť), ponurá atmosféra a pak... pak jsem usnul. Dávám jednu hvězdičku za to, že už mě nic nebudilo :)