Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

To Catch a Killer (2023) 

Na začátku naprostá pecka, zhruba po polovině to začne trochu drhnout, ale pořád je to velmi nadprůměrné. Dobré herecké výkony, výborný zvuk, dobře nasnímané, režie a střih taky dobrý. Velmi slušná a nadstandardní detektivka, kterou mohu jen doporučit!

plakát

Dobrý člověk (2023) 

Florence jede! A pan Freeman taky pořád dobrej, hlavně super hlas, krásně se poslouchá. Film ze života udatných američanů - fetek a anonymních alkoholiků. Kdo není členem AA jako by nebyl. :(

plakát

Černé zrcadlo - Démon 79 (2023) (epizoda) 

Tak to se mi líbilo! Příjemná retro jednohubka. Nádherná hudba a skvělé reálie. Palec nahoru!

plakát

Kletba krve (2023) (seriál) 

Docela dobré a koukatelné. Zajímavý herci, slušné gore. Možná zbytečně dost natahované a konec tak nějak předvídatelný. Ale jednou se to určitě vidět dá, slušný nadprůměr. Zajímavé reálie (Indonésie).

plakát

Atlas ptáků (2021) 

Tak líbily se mi herecké výkony prakticky u všech, Kotek se snad časem ještě trochu zlepší, ale už mu jdou i vážné role. Velmi příjemné překvapení, i když už od začátku bylo jasné jakým příběhem se scénárista inspiroval. Palec nahoru!

plakát

Místo zločinu Ostrava - Krásné světlo (2020) (epizoda) 

Za mě, a na naše poměry, hooodně dobrý. Velmi dobré herecké výkony a realistická práce policie (až na pár drobností nebo režijních zkratek). Dám šanci dalším dílům protože oproti těm sračkám co točí na Nově je tohle celkem koukatelné.

plakát

Vesmírná propast (2022) 

Velmi dobrý vizuál a výborná hudba. Děj taky není špatný, až na některé scény, které mi přišly trochu naivistické. Ale hodně slušný film, to by tady nikdo nenatočil. Ale chápu, že je tady spousty lidí, co to hodnotí nízko, protože ruský film. Mě je to jedno, mě se to celkem líbilo. Viděl jsem filmy lepší, ale taky spousty, spousty mnohem horších. P.S. Myslím, že hlavní myšlenka je nosná, mnohem vyvinutější civilizace by nebyla automaticky altruisticky zaměřená, ale velmi pravděpodobně by zcela sobecky sledovala své vlastní cíle.

plakát

Julie, co by bylo kdyby… (2022) 

Výborně natočené po technické stránce, perfektně propojené různé varianty příběhu, to se mi líbilo. Velmi dobré herecké výkony, dobře nazvučené, výborná hudba. Byl jsem spokojený. Na plný počet to ale nebylo.... škoda, že vy ženské dokážete všechno tak strašně zkomplikovat.

plakát

Sharper (2023) 

Hele to vůbec nebylo špatné! Zajímavá, i když trochu očekávaná, zápletka. Za mě dobrý, pěkně zahraný, slušný herecký výkony, dobrá hudba, kamera i střih. Palec nahoru!

plakát

Chemistry of Death (2023) (seriál) 

Celkem příjemně koukatelné... začátek se mi líbil víc, ale i pak to celkem jde. Za mě dobré cca 80% prvních 6 dílů.