Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Fallout - Cíl (2024) (epizoda) 

Čekal jsem lepší obraz, ale chápu, že by to bylo dražší... kde jsou zmutované krysy, trhače  aby také pohledal... a takhle že vypadá Bozar?!

plakát

Fallout - Konec (2024) (epizoda) 

Docela sranda, možná až moc... mohlo by to být trochu více creepy.

plakát

Halo - Cíl (2024) (epizoda) 

Strašný! Na to se nedá koukat - opět klasicky americký nekonečný kecy, všichni se pořád hroutí a potřebovali by psychology, admirálové pronášejí bojové projevy.... hnus! Čekal jsem nemilosrdnou řež s Covenanty a dostal jsem napůl to animované a zase keců plný pytel. Místo silnýho kořeněnýho a pálivýho guláše jen nastavovanou polívku z pytlíku... je to slabé. je to slabé a je to marný, marný marný :(

plakát

Halo - Meč (2024) (epizoda) 

Spousta keců o howně to fakt nezachrání... jinak nic moc. Oooo zrzavý černoch, to jsem ještě neviděl, zřejmě albín. WTF to muselo dá hrozně práce to sehnat. Co bude příště?

plakát

Halo - Svatyně (2024) (epizoda) 

Zatím celkem dobrý... slabý 4 hvězdy.

plakát

Halo - Visegrad (2024) (epizoda) 

Uááááá, tak po tom jsem fakt netoužil! Líbací scény černošskýho albína s nějakým latino - no hnus! Proč tohle furt musí do všeho propašovávat! Kdo je na to kuwa zvědavej.... blijící smajlík! Však oni je Covenanti srovnaj - prostě zasklej další planetu.

plakát

Hellhound (2024) 

No tak to byla opravdu velká slabota. Taková trapárna jak čajíček ze starých fuseklí. Hmmm, až uspávací nuda a šíleně slabé herecké výkony.

plakát

Land of Bad (2024) 

Jedna hvězda za trochu bojování, ale je to fakt bída. Russell to fakt nezachrání, už je skoro k smíchu a jeho hrané "emoce" mu fakt nikdo nevěří. Zajímavě se to jmenuje, jen si nejsem jistej kdo je tady ten špatnej a kdo si hraje na to, že může rozhodovat o tom kdo je ten špatnej a může si dělat kde chce a co chce. Celkově nudná kokotina a opět velká nálož patosu. Blééé.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Bobby docela hezká, i když už s těma přifouknutejma pyskama začíná vypadat trochu kurvoidně. Flix opět nezklamal, černoši nacpaní kam se dám, čekal jsem i černý elfy, ale na ty naštěstí nedošlo, tak to museli zachraňovat aspoň černý rytíři, asiatů opět kriticky málo. Dějově slátanina obecná, drak k smíchu, by se neodlepil od země, občas trochu levitoval... ach jo. Jinak celkem dobrý triky, ale nakonec spíše podprůměrné.

plakát

Opičí muž (2024) 

První dvě třetiny naprosto bombastické - perfektní choreografie, obraz, zvuk i střih, vynikající hudba. Příjemné osvěžení tohoto žánru, v novém kabátku z Indie. Perfektní Patel, klobouk dolů! Poslední třetina mi přišla slabší, i po hudební stránce, škoda. Ale celkově velmi silných 90%. Velmi doporučuji, v kině je to pecka!