Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Oktopus - Syndikát koně (2023) (epizoda) 

Trochu zkaženo přítomností profláklých režimních loutek typu Schneiderové, ale pořád slušný nadstandard.

plakát

Oktopus - Škaredá středa (2023) (epizoda) 

Na poli českých detektivních seriálů opravdu positivní překvapení. Dokonce i reálie a prostředí plně odpovídá, pouze maličko přikrášlené. Jen tak dál. Líbí se mi vztahová chemie mezi Krobotem a Krvesajem. :o)

plakát

Oktopus - Ztracený případ (2023) (epizoda) 

Za mě dobrý, palec nahoru. Z pohledu reálií se nedá prakticky nic vytknout. Kouknu na další díly.

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) odpad!

Zkusil jsem dvě povídky a musím říct, že se na to nedá koukat. Otřesné převedení do současnosti poplatné všem módním trendům, ale totálně bez náboje a úplně bez tajemna... hnus. Povídky jsem četl a s touhle slátaninou se to opravdu nedá srovnat, ta je skutečně odpudivá. Hnus!

plakát

Papežův vymítač (2023) 

Zbytečně dlouhá kokotáž... obzvlášť na konci už to není ani zábavné, ani vtipné, spíše k pláči. Russel Crowe je nový Nicolas Cage. A taková to mohla být sranda s nepoměrně větším potenciálem, ale bohužel, další podprůměrná srajda :(

plakát

Perinbaba a dva světy (2023) odpad!

Totální odpad! Jednotlivé scény naprosto chaotické, jediný kdo v celém filmu alespoň trochu hraje je ten malý pejsek. Titulní "hrdina" je maximálně nesympatické hovado, které se pořád jenom šklebí, totální looser, který furt čeká že mu někdo pomůže, nechává věci plynout a je mu všechno jedno. Vypadá to jako laciná blbina na úrovni fan filmu. Slabé, blbé a těžká nuda. Ve filmu jsou úplně nesmyslné scény, popírající všechny fyzikální zákony i jakoukoliv logiku... hnus!

plakát

Případ se štěnicí (2023) (TV film) 

Otřesná věc. Pohádka plná nesmyslů a nereálných hloupostí. Penzionovaný policista na výsluze, který chodí vyslýchat podezřelé s vyšetřovatelem, ten mu předá kopii živého spisu, spolu s fotodokumentací, bere ho k vyšetřovacím úkonům... no ty wogo a čekal jsem, že je nakonec oba odnese čert (GIBS) a ne, ono je to myšleno vážně... no ty wogo, tak takhle by to mohlo fungovat v pohádkovém světě, možná, nebo tak max. v 19. nebo na začátku 20. století, na četnické stanici. Nevím kdo takové kkotiny vymýšlí, ale s realitou to opravdu nemá nic společného. A to přehrávání některých "herců", na to se nedá moc koukat, zřejmě to byli snaživí ochotníci... fuj, to byla ale blbost. :(

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Tak takhle ne. Další nepodařený pokus o "divadelní" film. Dialogy jsou deklamovány jak na forbíně a "belgický" detektiv má "srandovní" přízvuk jako totální retard. Viděl jsem i jiné filmy s Poirotem, ale tohle je veliká bída. Nechápu vysoká hodnocení?! Film nemá žádnou atmosféru, slabé.

plakát

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (2023) 

Jedna hvězda za počítačové efekty. Zbytek je mega kkotina. Totální nesmysly vycucané kdo ví z čeho... ano na tu soudružkou Godotovou se nekouká moc dobře, nějak nám zhubla a začíná vypadat jako ta druhá blbka, ta ještě hubenější, co předstírala, že umí jezdit na motorce. Ty wogo kam na ty nesmysly chodí? S vypětím všech sil se to jednou dá... kam na ty pohádky chodí? Proč nenatočí radši nějaké opravdové scifi...

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) odpad!

Ještě větší pytel hoven než jsme si mysleli. Prakticky nekoukatelné, jeden logický nesmysl za druhým, scénárista, nebo který psychopat to napsal, se nestyděl vykrást asi milion filmů. Vypadá to jako dort zfetovaného pejska a zfetované kočičky. Divák jenom bezmocně kroutí hlavou nad těmi nesmysly, parafráze snad na všechny filmy, počínaje Sedmi statečnými, přes Kill Bill až po Pátý element. Hnus!