Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto dílu se během vyšetřování vraždy lichváře Karla Beránka otevírá i případ vyloupené pošty. Kapitánu Dítěti se podaří obě kauzy spojit, ale hlavně usvědčit vraha těsně před promlčením. (Česká televize)

Recenze (73)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat do přelomu tisíciletí v retrospektivách nevyřešených případů vypadá od začátku slibně. Kriminalisté jsou tedy oba dost mrzouti, ale Krobotovi to lze snadno uvěřit. Uvidíme jak bude spolupráce s mladou nesympatickou policistkou fungovat nadále. Případ byl zajímavý, byť stačilo poodhalit jeden detail. Ale takový je život. Na další díl se rozhodně těším. ()

daleba 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem nasranej... Vraha totiž odhalíte hned, jak se objeví na obrazovce, protože ho prostě zase musí hrát nějakej známej obličej z vedlejších rolí jinejch seriálů, a tak je jasný, že jinou roli by mu tam prostě nedali. Takže dál už nuda. Opět tragickej zvuk, to už je nepochopitelný! Hudba super, herci celkem taky, Krvesaj je král... Další díly snad budou lepší. ()

Reklama

Mlle 

všechny recenze uživatele

Zase další asociální vyšetřovatelé a všichni zúčastnění žijící jako největší hipíci uprostřed tun retro vybavení po maminkách a tetičkách z paneláků – docela by mě zajímalo, jak se vůbec na všechny tyto detektivky daří shánět neustále takové obří množství umakartu, špinavých tapet, tlačítkových telefonů, šanonů, starých rozvodů a retro konvic se spirálou – vše řádně ohmatané a „shabby“ ;) – filmové archivy budou asi pěkně nechutné místo :) V seriálech je to ale už trapné. Tím spíš, když tento repetitivní styl charakterů i zařízení není doprovázen dostatečně zajímavým dějem a zápletkami. Únavné, zdlouhavé, zbytečné… Bez šťávy, tahu na branku a postav, kterým by divák rád fandil. Herci klasicky dobří, ale nezachrání to. Tak aspoň jim jedna hvězdička… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení první epizody seriálu otvírám svým tradičním neutrálním trojhvězdím, kterým nevyjadřuji nic jiného než fakt, že jsem se občas bavil, občas trochu nudil a že v podstatě vyčkávám, jak se série dále vyvrbí, protože zatím nemám dostatek informací. Miroslav Krobot každopádně hraje svého typického mlčenlivého mrzouta, což jsem očekával, o to víc mě překvapilo zjištění, že Marika Šoposká hraje v podstatě jeho ženskou verzi. Z podobných projektů jsem zvyklý spíše na kontrast protikladů a tady máme dva introverty. Nezvyklé. / Poučení: Důkladně si archivuj svá alibi na dobu minimálně dvacet let nazpět. Zejména jsi-li heterosexuálním bělochem. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

........čakal som českú variantu -https://www.csfd.cz/film/136239-odlozene-pripady/recenze/ - ale žiaľ ani náhodou....celé vyriešenie: po 19-tich rokoch sa vyšetruje stará vražda a náhodou sa objaví dlžný zápisník obete, náhodou sa objavia peniaze po starej lúpeži na pošte a tak nejako hneď  z toho vyprdne nejaký chlapík a koniec..... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • V 17. minutě projíždí policejní auto přes Nuselský most v Praze. (Winster)
  • Bývalý vyšetřovatel Plachta (Jaromír Hanzlík) přebývá v sanatoriu ve Svatém Janu pod Skalou. Ve skutečnosti se jedná o bývalý klášter, později zde sídlila škola. (rakovnik)
  • Hotel s diskotékou, kde se udála vražda, je hotel Kladno na Kladně. (rakovnik)

Reklama

Reklama