Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (29)

plakát

Den nezávislosti (1996) odpad!

Tak ohrany Americky film, mimozemstane napadnou nasi modrou planetu a jediny kdo to dokaze zastavit zcela sami jsou vedci from usa.A jak chytre a napadite.Kdybych dal alespon jednu hvezdicku tak bych tim urazil nektere dobre sci-fi filmy, takze nedam radeji zadnou.Nejvetsi sok byl takrka konec, kdy totalni opilec zachrani svet pred zahubou a to prosim hrdinsky.Will Smith si nad strasidlem z vesmiru zapali doutnik jako velky hrdina, fraska a pro me jasny shit a sracka film.

plakát

Bathory (2008) 

Mel jsem to stesti zhlednout tento mega film a musim rici ze je to opravdova bomba.Po neuspesnych pokusech hodit na nase kinematograficka.platna neco noveho a velkeho se konecne zde zadarilo.Zde ale nekteri pisatele budou oponovat uz jen pro to ze to neni takove ci makove a hlavne se na tom nepodilela filmova produkce z USA.Preji filmu Bathory hodne velkou navstevnost.A pokud mohu doporucit zde pritomnym kolegum kteri jeste film nevideli.ty penize za to stoji.

plakát

Nenapravitelný (1975) 

Pro me jasnych pět hvězdiček.S Belmondem se vždy zasměju.Má to vše co k dobrému filmu patří,humor, trocha toho napětí a hlavně je to vkusné. Což u něktrých fimu z USA neni.

plakát

Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974) 

Slezte z toho lustru Donalde.Ludek tam hraje sam sebe a o to je to vetsi zazitek.Ale vencit Gregora jsem moc nezavidel.Dobrej je i hospocky, a do rukou doktora Chocholuska bych se dostat nechtel. Jinak trida kultovni film.

plakát

Non Plus Ultras (2004) 

Ostre nesouhlasim ze tento film nepodnecuje nactileteho divaka.Kazdy si prece pamatuje ze mel jako kluk nejakou tu postavu ci postavy z filmu jako sveho hrdinu a rad jej napodoboval, ani zde tomu neni jinak.Jsem fanda do fotbalu, ale chodit a koukat se na bandu pitomcu kteri se mlati hlava nehlava to me jiste nelaka.Tento film je presny obraz dnesni doby na fotbalovych stadionech a zatim si stoji.U filmu Proc to melo spise zastrasujici dusledek, tady to ma presny opak.O.Kaisera mam rad hlavne jako komika, ale zde mu ta rola vylozene sedla a to me desi.Oldo Oldo.

plakát

Pád Třetí říše (2004) 

Jeden z nejlepsich filmu o konci valky a o padu A.Htlera a celeho Nemecka ve II svetove valce.Nejsem sice fanda valecnych filmu, ale tohle je neco co se muze videt casto.Cloveku az mraz bezi po zadech jaky drsny pad mela zeme ktera vice jak tisic let byla hlavnim bodem v cele evrope.

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Jak vidim tak zde tento serial nema mnoho zastancu, tak asi budu prvni.Vim je to lacine a az prilis americke, ale zase tolik aut neznici ani v Hollywoodu to se musi nechat.Nemecko mam rad protoze jsem tam pracoval, ale naznamena to snad ze budu kladne hodnotit takovou ptakovinu jako serial sestra Stefani.Presto Kobra 11 je proste serial na ktery se vzdycky rad podivam.

plakát

Veselé Velikonoce (1984) 

Znovu velky komedialni vykon J.P.Belmonda.Jako svudnik a millenec zen je proste trida.Navic se v tomto film obevuji velmi krasne a erot. pritrazlive zeny.Velmi komedialne a chytre podana zapletka, ktera bohuzel nasemu svudnikovi nevysla.100%