Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (192)

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

No do háje... Tak tohle je pro mě osobně asi největší filmové překvapení roku 2009, minimálně co se romantických komedií týče... Nejlepší na tom je, že si 90% filmu souhlasně přikyvujete hlavou s pocitem, jak je všechno jasné a očividné, a že pokud si někdo určité vzorce chování vykládá tak a tak, je to prostě naivka, a stereotypizace vám přijde až bolestně povědomá, ale nakonec (ať už byl konec jakkoliv předvídatelný) mi tahle slaďárna vehnala slzy do očí... Asi už stárnu a začínám být sentimentální... Každopádně luxusní tip na Valentýnský večer, hehe :)

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Po dlouhé době extrémně napínavý thriller, který mě skutečně připoutal do sedadla a donutil sledovat bez mrknutí oka. Skvělé herecké výkony, super hudební doprovod a hlavně fenomenální atmosféra

plakát

VALL-I (2008) 

Jakožto hodnotící s číslem 10001 mám pocit, že bych měl dodat komentář... Ani nevím proč, ale ten pocit tady je... Já ten komentář napíšu. Jen co se na Wall-Eho podívám podruhé a najdu slova.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Vše jistě již bylo řečeno, i když ne každému se to zalíbilo tak, jako mně :) já bych řekl jen Instant classic ! Jo a taky že Tarantino je u mě prostě Antikrist a nebojí se ničeho.

plakát

Ovečka Shaun (2007) (seriál) 

Fotbal s hlávkou zelí, koupání v bazénu, hubnoucí program... Všechny jsou vtipné! :-) Naprosto boží záležitost :-)

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

The Curious Case of Benjamin Button není jen tak ledajaké přizdisráčské B-čkové drama, je to spíš takový ten kurva-podejte-mi-kapesník-něco-mi-spadlo-do-oka typ dramatu. Je to film plný lásky, zklamání, smrti, štěstí, ale hlavně ŽIVOTA. Benjamin Button byl abych tak řekl hell-of-a-guy, Brad Pitt je fakt kus a Cate Blanchett... Myslím, že "mesmerizing" z úst mládnoucího starce bylo namístě. 1. března 2009 jsem si v Brněnské Olympii odbyl premiéru, kterou klidně (až se z toho filmu vylížu) milerád zopakuju. Circa posledních 10-15 minut jsem byl mezi těmi, kterým něco "spadlo do oka" a nebylo nás v sále zrovna málo. Pro mě jednoznačně nejlepší shlédnutý film za rok 2008(9). Ještě bych dodal, že to TCCoBB (rozhodně lepší zkratka, než PpBB :)) je asi první film, ve kterém jsem zaregistroval eleganci a ženskost Tildy Swinton, která byla i přes minimalistické pojetí (a hlavně prostor) své postavy schopná skrz plátno poslat neuvěřitelné množství hereckého umění a roli ne zrovna se životem spokojené manželky amerického diplomata zahrála perfektně.

plakát

Sběratel kostí (1999) 

Angelina je maxiroštěnka!!! :) A v policejní uniformě jí to svinsky sekne :)

plakát

Neviňátka (2008) (pořad) 

To je taková pi**vina, až to hezké není =))))) Ale neuvěřitelně se u toho bavím!!! Proto tomu nemůžu dát odpad, vyznávám úctu takhle.

plakát

Banánové rybičky (1999) (pořad) 

Stálo to za hovno a mlely se tam sračky, ale bylo to zábavné! :)