Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (71)

plakát

Město 44 (2014) 

Tragický, traumatizující příběh nezměrného násilí, zmaru, zbídačení, odcizení, ztráty všeho i naděje ... byl to hrozný film, nikoliv zpracováním, ale tématem. Hudba v některých částech příliš moderní, a ty zpomalené scény si mohli odpustit, ale pořád za mě 5 hvězdiček.

plakát

Elysium (2013) 

Elysium, aneb banda vykořisťovatelů zotročila lid a řídí ho z hypervéhiklu na orbitě. Zdroje nejsou, na Zemi zůstali jen lidumilové a všichni ostatní zlí vzali kramle. Hned na začátku je potřeba vyjasnit kdo je badass a kdo dobrák od kosti, moc se jim to nedaří. Ve filmu je spousta nelogičností, celá obrana Elysia proti všem na Zemi sestává z několika undercover agentů, kteří lodě sestřelují ze Země, srsly srsly? Váhal jsem mezi dvěma a třemi, nakonec jsem dal tři za efekty, ale s odřenýma ušima, dojem z filmu je takový nijaký, neurazí, ale neohromí.

plakát

Pro pár cenťáků navíc (1982) 

Nelze jinak, nez 5 hvezd. Ale nejmene 5 z nich jsou za skvely dabing :-) Cely film je potrhle sileny, ze jine hodnoceni by bylo jednoduse potrhle silene.

plakát

Letící delfín (1989) (seriál) 

Zatím dávám dvě hvězdy, uvidíme jak se to bude dál vyvíjet.

plakát

Sopka (1997) odpad!

Zařadil bych ho po bok nejhloupějších filmů všech dob, z hlášek a situací odkapává blbost.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

První série 5 hvězdiček, druhá série mezi odpadem a 1 hvězdou, jsem zklamaný.

plakát

Bojovníci duhy (2011) 

Krásně zpracovaný film, ačkoliv je plný silných slov, nepůsobí pateticky. Velké plus dávám za použití domorodého jazyka Seediq.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Dávám čtyři hvězdičky, tři za film a jednu za to, že se někdo pustil do cestování časem, konečně. Zápletka není špatná, škoda jen, že se nepodařilo využít potenciál. Nekoná se žádný paradox, žádné znásobení sebe sama v jeden čas, žádná výrazná změna budoucnosti, i to auto má pořád stejné. Vlastně hezký je tam jen ten motiv cesty časem, nic víc. Okolí je moc nové, ani jeden dřevěný podchod, tolik obvyklý pro tu dobu. Oblečení moc moderní. Chtělo to ještě trochu zapracovat.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Nemohu dát víc jak jednu hvězdu a to ještě jen za zpracování. Příběh je ubohý, jediná zajímavá myšlenka je potlačena a ponechána jako animace do titulků. Po konci filmu máte pocit, že jste viděli jen první polovinu.

plakát

Templář (2011) 

Dvě hvězdy dávám jen za výpravu. Příběh o několika málo vojácích, kteří měsíce brání hrad před stovkami vojáků mi přijde za vlasy přitažený, prakticky nereálný. Záchrana na poslední chvíli, komunikace mezi Francií a Anglií téměř online, historické nepřesnosti ...