Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (115)

plakát

Zmrzlá planeta - Série 1 (2011) (série) 

Brutální podívaná na velkoplošné OLED TV. Kde se hrabou nějaké vysokorozpočtové filmy oproti těmto krásným záběrům. Neuvěřitelné co matka příroda dokáže.

plakát

Nattevagten (1994) 

Tak tohle mě bavilo. Ze začátku poklidné tempo, které ale nenudí a v půlce začne ten pravý chladný thriller. Prostředí márnice jen přidává na hustotě krve v žilách, která někdy opravdu tuhne. No a ten úplný konec s knězem je jen třešničkou na dortu.

plakát

VALL-I (2008) 

Pro děti pohádka. Pro dospělé horor...

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Komentář 14 let po premiéře v době covidové...až děsivě reálný film z dnešní doby a z blízké budoucnosti do které zřejmě vstupujeme. Teď by ho měly vysílat v hlavní vysílací čas všechny světové veřejně dostupné televizní kanály, ať se lid probere a uvědomí si, jak jej vlastně ovládají média. A hlavně: "People shouldn't be afraid of their goverment. Goverments should be afraid of their people."

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Děj trochu klišé...ale herecké výkony brutální, kamera skvělá, hudba moc dobrá. Gaga to hraje, že by se tím mohla živit... :-) No Bradley...co dodat...to jak to zvládl přirozeně, uvěřitelně, klidně a zároveň živočišně zahrát je obdivuhodné. Když si vezmu, že musel zvládnout i zpěv, kytaru a hlavně režii, tak nad jeho talentem můžu jen smeknout.

plakát

Kiss Kiss Bang Bang (2005) 

Super, parádní, svižná, zábavná i trochu napínavá oddychovka. Vždycky se rád podívám znova, když je v televizi.

plakát

Hořkých sedmnáct (2016) 

Jak me nektere filmy uspavaji, tak tenhle jsem si pustil, kdyz se mi po tezkem dni klizily oci, abych rychleji zabral. Efekt byl ovsem opacny. Oci se otevrely, ja se probral a film jsem s nadsenim dokoukal do konce. Palec nahoru pred hereckymi vykony, dejem, ponaucenim pro mladou generaci...palec nahoru celemu tomuhle vytvoru!

plakát

Láska nebeská (2003) 

Nemám romantické komedie zrovna v lásce...ale tohle je fakt bomba. Velka bomba!

plakát

Méďa 2 (2015) 

Ctyri hvezdy za odporne preslazeny konec a pet hvezd za super zabavu a za to, ze jsem se bavil lip, nez s prvnim dilem...takze ctyri a pul. Ale kazdopadne prdel a stoji to kurevsky za to! 👍🏻

plakát

Skála (1996) 

Celkem dost chyb v takovém našlapaném filmu a Cage, kterého nemusím. Ale i přes to jeden z nejlepších akčňáků vůbec!