Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (114)

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 3 (2024) (série) odpad!

Skvělá zábava. Čuměl jsem 15 minut, jak nějaká banda tragédů drží kýble s vodou...pak začala reklama, tak jsem šel spát. Nechal jsem si to napínavé, vzrušující držení kýblů ujít prostě. Bylo to asi stejně zábavné a záživné jako můj komentář.

plakát

Blondýnka (2022) 

Dvě hvězdy za bradavky Any de Armas. Pro každou bradavku jedna hvězda. Ať je to spravedlivé a nehádají se, která je lepší.

plakát

Karate Kid (2010) 

Odpad nedávám jen z úcty k J. Chanovi.

plakát

Láska na špičkách (2021) odpad!

Něco tak strašného jsem už dlouho neviděl. Nudaaaaa, scénář absolutně o hovně, krajně nesympatický Veselý a není nic horšího, než když se slovenka snaží mluvit česky. S tím obsazením jsem čekal aspoň něco, ale tohle byla fakt hrůza.

plakát

Eiffel (2021) 

Těšil jsem se na film, který se bude spíše točit okolo technických fines a dozvím se dramatickým způsobem, jak se stavěla jedna z nejvýznamnějších technických památek. Místo toho jsem 2/3 času sledoval nezáživné milostné scény a depresivní retrospektiva s nějakou, pro tento film, naprosto zbytečnou ženskou. Velké zklamání.

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Když už nevíš co by, ale potřebuješ nutně prachy. Nudná slátanina plná absolutních nesmyslů, viz závěrečná bitka ještěrek, kdy Rambo sedí s Amazonkou na posteli-vlevo dveře, vpravo okno-vydáme se tedy do toho okna. Boha, kdo normální by to udělal? A takových kokotin je film plný. Kdyby aspoň ta Bryce měla pořádně kozy, ať je na co v tom filmu koukat.

plakát

Český Slavík 2022 (2022) (pořad) odpad!

Jestli se necítí trapně i ti moderátoři (krom Terezy, která vypadá, že ani neví, kde je), tak je mi trapně za ně.

plakát

7 pádů Honzy Dědka (2012) (pořad) odpad!

Zákáz sledování toho pořadu by měla být první věc, maximálně druhá po Partičce, kterou EU v rámci energetických úspor nařídí. Ušetřená elektřina se může využít na nabíjení zametacích vozů, které budou čistit chodníky posrané od holubů.