Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Hudební

Recenze (85)

plakát

Joker (2019) 

Tohle není další řadový komiks o Batmanovi a Gotham City, tohle je propad do nejšpinavějších hlubin duševního bahna. Joaquin Phoenix je prostě šíleně zajímavý a znepokojující člověk.. Johnny Cash promine, ale z této proměny jeho osobnosti mě fakt mrazí.

plakát

Kontakt (1997) 

"To, co činí samotu snesitelnou, je kontakt."

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Blue Valentine patří zcela Michelle Williams, je zde skvělá a až bolestně autentická..zásadní roli v tom jistě sehrála smrt jejího bývalého partnera pouhé dva roky předtím.. Sama Michelle totiž řekla světu, že se z jeho smrti nedokázala vzpamatovat a tento film je toho krutým důkazem. Ty nešťastné skleněné oči totiž pořád ještě plakaly za Heatha Ledgera. Tady zkrátka zafungovala Stanislavského metoda i kdyby ona vůbec nechtěla.

plakát

Euforie - Série 1 (2019) (série) 

Seriály pro mládež se od dob Beverly Hills 90210 dost změnily.. První řada Euforie je až překvapivě hluboký a křehký obraz životní reality dnešních dospívajících. Vizuálně velice líbivé a s krásnou muzikou, obsahem místy dost znepokojive..

plakát

Malé lásky (2017) (pořad) odpad!

Pro peníze cokoli že.. Některé věci by ale měly zůstat v soukromí..

plakát

Slunovrat (2019) 

Slunovrat že je horor? Ano, vidět tam tu hnusnou zrzku s vyblitym ksichtem a ze slámy upletenyma botama je pro mě neskutečný horor.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Černobyl je seriál úplně podle mého vkusu, do posledního detailu. Všechno je na správném místě a ve správné míře.. pragmaticky strizlive, elegantní a inteligentní. Pro mě osobně je to bezkonkurenčně nejlepší televizní počin za poslední dekádu. Jsem teď hodně namlsana a myslím, že si na další věc, která by mě uspokojila v takovém rozsahu, počkám zase hodně dlouhou dobu..ale snad nebudu muset čekat až do další nukleární katastrofy..