Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (7)

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Velice zajímavý film, ve kterém lze vidět, kam až může zajít dětské chování. Začíná to urážkami, později šikanou a nakonec smrtí několika studentů v chtivosti po odplatě. Divný pocit ve vás zůstae i po dohrání filmu. Povedený film poněkud neznámého IImara Raage. Herci taktéž podali slušný výkon. 90% zaslouženě.

plakát

Nekonečný příběh 3 (1994) odpad!

Netřeba komentovat. S odstupem času si říkám, jak mě mohl tento film bavit v mládí. Joo úžasný pan Wolfgang Petersen a jeho první díl této trilogie. Pokud je vám přes 7 let - nestojí za shlédnutí!

plakát

Toy Story 2: Příběh hraček (1999) 

Tak tohle je paráda! Jako milovník animovaných filmů mohu říci, že tento seriál stojí za shlédnutí. Skvělý český dabing a hlavě snénář určená aimákům je bezvadná. Dobře se pobavíte a děj vám řekne své. Líbilo a moc. Stejně jako první díl Toy Story.

plakát

Dobrý Will Hunting (1997) 

Tento film jsem viděl teprve nedávno, a to, že to napsali Ben Affleck společně s Matt Damonem jsem zjistil až po skončení filmu a nestačil jsem se divit ! To co dokázali tito dva herci(především) je přímo fascinující. Jak herecký výkon, tak především ten dějový(scnénarisrický).... Když byl do filmu nasez ještě Robin Williams, který je znám jako výborný herec(August Rush-paráda), tak to nemá chybu. Minnie Driver zahrála líp, než by kdo čekal. Parádní film s výborným hereckým obsazením a perfektní scénáří je doprovázen skvělou hudbou Elliota Smithe - prostě lahoda, kterou jen tak nevidíme. Jednoznačně můj nejlepší film, co jsem kdy viděl =)

plakát

Hidden Palms (2007) (seriál) 

Typický americký seriál, kde jsou slavní herci hrající bohaté děti svých rodičů(žijících i mrtvých jako v tomto seriálu) ...Ovšem Hidden Palms má něco navíc... Krom lásky, různých vztahů(přátelských, rodičovských, milostných atd) se zde objevuje kriminální podtext, což v tomto případě dokonale sedía vyhovuje prostředí. Rozhodně nečekejte milostné zápletky jako bylo v Orange County apod. Tenhle seriál má prostě děj, který je zajímavý a nutí vás shlédnout další díl hned po tom předešlém. Trochu smutný začátek a trochu více smutnější konec - ovšem nevyjasněný tak zcela. Prostě málokterý divák by jistě viděl další řadu a nebo alespoň další díl, který dá všechny věco do pořádku. Právě krátkost tohoto seriálu je asi vyčítavá - uznejte sami, že 8 dílů není moc. Ale možná to dává tomu seriálu ten šmrnc. Žádné protahování, zbytečné scény apod. V Hidden Palms jsou až přímo dojemné scény, kdy vám zatuhne. Pomáhá tomu i hudba Damiena Rice nebo v posledním díle Coldplay. Určitě by se přivítala 2. řada - to beze sporu! Kevin Williamson odvedl douboru práci - stejně jako herci. Amber Heard je prostě sladká na pohled..Kdo by si nechtěl zahrát roli Taylora Handleyho... =) Kvalitní seriál u kterého by jste se neměli nudit!

plakát

Coach Carter (2005) 

Líní středoškoští "machři", kteří si myslí, že jsou prostě opravdoví hráči basketu! Ale línost a né příliš velkou snahu doprovází samozřejmě i výsledky - a výsledky neuspokojující. Tým se proto musí změnit a přichází nový trenér, který dává mladíkům co proto. Teprve teď se ukáže, jakou mají sílu a jaký mají charakter a odolání spolu se schopností. Pro Samuela L. Jacksona znamená trénink nejen pár koleček běhu a klasikcká střelba na koš a různě. Hned od začátku klade důraz na disciplínu a vzdělanost. To americkým středoškolákům né zcela vyhovuje. Vznikají spory mezi hráčem a trenérem. Odchody, příchody, pomluvy, snaha, spostu práce. I přes uspokovivé výsledky není vzdělanost hráčů na úrovni. Uzamkne se tělocvična a jde se studovat ! Tak zní rozkaz. Už dooost....Samuel L. Jackson zahrál velmi velmi dobrý herecký výkon. Přísnost ale hlavně cílevědomost tvořilo jeho charakter v tomto filmu. Během filmu jsem se ani jednou nenudil . Vysoce kvalitní sportovní drama, tak, jak má být =)

plakát

Gang v útoku (2006) 

Souhlasím, že hudba nemá takovou úroveň, která by se očekávala vzhledem k tématu tohoto filmu. Zřejmě největší mínus tohoto filmu. Ale jinak se jedná a velice prožitkové sportovní drama, do kterého nejsou vmíchány jen události ze sportu, ale i osobní události aktérů. Film je poukazující na to, jak se mohou mladící s neovladatelným smyslem pro "lumpárny" dostat na úroveň, kdy je nebude jen každý odsuzovat, ale naopak - vážit si jich, což pro ně znamená něco co ještě nezažili. The Rock jwe zde trochu v roli, v jaké jsme ho snad ještě neviděli...ale docela mu to pasovalo ...Zahrál standartní výkon. Nenáročný ovšem prožitkový film.