Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Zabiják (1993) 

Jeden z nejhorších remaků jaké jsem kdy viděl.

plakát

Všemocný (2015) (seriál) 

Z originálního filmu udělali Chucka na drogách. Chuck byl sice průměrný, ale vydržel jsem díky nádherné Yvonne Strahovski. Toto je bohužel jen velice průměrné, nudí, ale dá se to přežít.

plakát

Filosofové (2013) odpad!

Spíš Pseudofilosofové

plakát

Žena za pultem (1977) (seriál) 

Dvě hvězdy: jedna pro nádhernou Hanu Maciuchovou a druhá pro nezapomenutelného Jiřího Hrzána.

plakát

Motýlek (2017) 

Další naprosto zbytečný remake, který nesahá svému předchůdci ani po kotníky. Rami Malek ovšem příjemně překvapil.

plakát

Z pekla (2001) odpad!

Vzít jednu z nejpropracovanějších a nejlépe podložených teorií o Jacku Rozparovači a udělat z toho takovou vybředlou sr*čku, to chce mít silný žaludek. Jedna hvězda za odvahu se pod to podepsat.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Allan Moore je naprosto geniální a pokud se jedná o 215-ti minutovou verzi Watchmen dávám pět hvězd, neboť je tam téměř vše, co by tam být mělo. Velice povedé. Standartní 162 minutové verzi bych dal hvězdy dvě.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Bída a utrpení. Korunu tomu nasadili, když vložili do filmu milostnou zápletku s elfkou a trpaslíkem. Skutečně by se bez toho film neobešel. Naštěstí tam dali jednovaječného bratrance Legolase, ten to fakt zachránil, doufám, že až se pokusí zprznit silmarillion, bude hrát Fëanora, proč toho blba nedat do všeho.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

O poznání lepší než předchozí dva filmy, poprvé jsem měl pocit, že by se mi to mohlo líbit, ale nemohu se přenést přes to, co Marvel dělá s jednou z nejůžasnějších mytologií: Bůh Heimdall jež je přezdíván bílým Ásem, zářící bůh, z bohů všech nejsvětlejší atd. se nepodobá popisu ani omylem, ale připouštím, že by se to mohlo stát kdyby se delší dobu připaloval v Múspellheimu, jako se to s největší pravděpodobností stalo té nebohé valkýře (v souvislosti s panterem, kde jsem ve Wakandě neviděl jediného bělocha a to mluvíme o tajném státě v Africe, kde je běloch bilionkrát pravděpodobnější, než černoch v severském panteonu bohů, je takový nedostatek ukázkou, přinejmenším, pozitivního rasismu). Co je na druhou stranu naprosto logické, je, že do čela své armády, by dozajista nejen Odin, ale i například Perun, nebo Zeus, postavil bojem protřelého a vždy loajálního samuraje, neuvěřitelné (škoda, že již není naživu Toshiro Mifune, mohl hrát Odina)! Zmíním již jen jeden zásadní nedostatek a to je Hel: Cate Blanchett je skvělá herečka, ale rozhodně zde nevypadá jako překrásná žena a její druhá polovina má do hnijícího těla ještě pár desítek let (když Odin dá). PS: Doufám že v dalších filmech jejich překombinovaného universa bude Thora hrát někdo z Apocalypta, ať mají v Ásgardu pořádnou rasovou rozmanitost jak se to sluší na 21. století. I když chápu, že přeobsadit herce již usazeného v roli může být problém, tak mu alespoň nasaďte jarmulku.

plakát

The Search for Animal Chin (1987) 

Definitivně nejhorší počin Stacyho Peralty, který jsem doposud viděl, na stranu druhou je to jeden z mnoha příkladů, jak spolu s Craigem Stecykem dokázali originálně propagovat jeho Bones Brigade. 5* za skateboarding