Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Uplně nejvíc nejlepší film na celém světě:o)!!!100%

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

Super Film moc mě v dospívání ovlivnil.....člověk se při něm vážně musí zamylet a říct si co je vlastně v životě důležité!!!Edvardův zatím nejlepší film co jsem viděl!

Motýlek

Motýlek (1973)

Pro mě TOP 5....už jako malej sem si tento film zamiloval a s každym dalšim schlédnutí mě přišel lepší a lepší!! Sceny ze samotky jsou prostě dechberoucí!!95%

Tanec s vlky

Tanec s vlky (1990)

Snad jediny film s Costnerem který se mě doopravdy líbí!!Je to jedno velké dlouhé dobrodružství!!!Bravo Kevine!95%

Potomci lidí

Potomci lidí (2006)

Tak tento film se mě pod kuži dostal po prvním schlédnutí!!Naprosto realistycky stvárná blizka budoucnost,moc mě mrzí že sem na něm nebyl v kině apsolutně uchvatnej zvuk!!!Jedna velká jízda od začátku do konce!

Osvícení

Osvícení (1980)

Nejlepší temný film který znám spojení Kubrick a Jack nemá chybu 97%

Sbal prachy a vypadni

Sbal prachy a vypadni (1998)

Jeden s nejlepšich scenářu co sem kdy viděl,super akce a zavěr je naprosto exelentní!!Asi jeden nejlepších soundtracku jaký sem kdy slyšel!

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Pravovlaslaní fandové hobita možná budou trošku zklamání,pro nezasvěcené to bude moc zdlouhavé! pro mě který sem sem četl knihu tento rok,to bylo lepší než četba...třeba že děj neodpovídal místy popisu knihy,třebaže některé pasáže byly pozměněny třebaže to někdy připadá trošku nastavovaně!mě to nevadí užil jsem si to a ponořil jsem se do knihy kterou jsem četl , za rok na shledanou................90%.......Dobrodružství nesmírné..těš se Šmaku..